+PAUL-XX Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 vreau ca incepand de astazi numele de wTk^+nume jukatorului clan sa fie folosit cum trebui numai de cei din clan.ex:wTk^PAULXX. si numai atata.vreau ca cei din clan sa si foloseasca numele origina de si din clan.nu vreau sa mai vad wTk^adwefgh sau wTk^sentiment si numai stiu eu cum.ori daca vreti sa aveti al nume fata de cel din clan punetiva alt nume dar numai folositi la inceput wTk^.ptr ca eu sau alcineva nu poate sa va recunoasca si daca este alcineva din afara clanului il pune ca sa para important.sper ca si Gaby si Tavicu sa fie de acord.eu unul azi dau mai multe kickuri si un ban unei persoane care nu vrea sa zica cine este .valabil ptr toti cei din afara clanului si daca nu se indentifica cei din clan la fel vor pati si ei.mi se pare normal si doi se abereaza si se bate joc de numele clanului nostru.doresc sa aud comentari de bine si de rau. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 deci sa fie clar toti membri wTk vor fi afisati pe forum, iar cei ce vor purta acest nick in afara de ( Am!ral, R0by, wTk care sunt niste membri mai vechi dar care in ultimul timp nu mai joaca asa des cs ) vor primii Llama, iar daca vor continua kick urmat de ban. daca e ceva gresit in ce am spus postati Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0rph3us Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Nu e gresit deloc Gaby dar...eu de exemplu vreau sa joc cu extensie [ ex. wTk^m0rph <3 CoRiNa ] e ceva gresit ? ...practic am numele original "m0rph" ...astept reply Quote So lonely ... so NUMB ... dNd dutetareTURBO.ro # NOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 nu e nici o problema daca joci asa, dar totusi cel mai bine ar fi sa joci numai cu numele de clan... Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Am!raL Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 hehehe as pune si eu wTk poate asa nu mai primesc ban ) Quote http://world2.monstersgame.ro/?ac=vid&vid=164000115 O tigara scurteaza viata cu 2 minute. O sticla de bere scurteaza viata cu 4 minute. Dar o zi de munca scurteaza viata cu 8 ore !!! Am Electrozi 3.25 mm Super Tit de vanzare ! pentru mai multe detalii da-ti PM cu id-ul vostru ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
+PAUL-XX Posted November 3, 2007 Author Report Share Posted November 3, 2007 hehe vezi ce ii propui ca nu sti ce primesti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Nameless Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 hehe vezi ce ii propui ca nu sti ce primesti... ← hehe asta e tare si adevarat;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chester Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 buna idee ...desi am vaz multi pe server cu wTk la nume....siferind ca e sunt de cand e clanu si nush ce :-j . S-au trezit peste noapte si ei ca sunt in clan dar defapt unii nici nu stiu ce inseamna wTk ...sper sa re respecte regula Quote Try Again Never ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts