Jump to content

Google Page Rank Update - Last Pagerank Update

Recommended Posts

Posted

Chiar la PR ma gandeam si eu mai devreme, si am intrat si pe site-ul respectiv :)

Stiri IT

I'm not scared of dying, i did it before. Do you think you can defeat me? Then, prepare to go to war.

• 1 year later...
Posted

Hehe, astepti vreo modificare ? Stii ce se spune mai nou despre importanta PR-ului, nu ? (ca nu prea mai e important)

Eu cred ca este foarte important, avand in vedere pozitia in cautarile google, un site cu pagerank 0 nu va aparea inaintea unuia cu pagerank 4-5, daca amandoua contin un subiect comun.

• 5 months later...
  • 4 months later...
Posted

Nimeni nu poate sa dea niste date exacte, insa estimativ poti arunca o privire aici:

Ok,merci mult. Din acea lista vad ca ar trebuie ca urmatorul update sa fie pe la inceputul luni octombrie 2012.

• 2 months later...
Posted

Ieri, 7 noiembrie 2012 a fost un nou update de Page Rank. In general, se pare ca doar site-urile noi au avut cresteri, in timp ce site-urile vechi fie s-au mentinut la aceleasi valori, fie au scazut cu un punct.

Astfel, anul 2012 a avut parte de 4 actualizari ale valorii Page Rank-ului, pe urmatoarele date:

• 7 Noiembrie 2012
  • 2 August 2012
  • 2 Mai 2012
  • 7 Februarie 2012

* se estimeaza ca nu vor mai fi actualizari in acest an.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 1 year later...
Posted

Pe data de 6 decembrie 2013 (de Mos Nicolae) Google a efectuat o noua actualizare a Page Rank-ului, "luandu-l prin suprindere" chiar si pe Matt Cutts ().

P.S: Acest proaspat update se pare ca a luat in considerare doar link-urile pe care le aveau site-urile undeva pana la sfarsitul lunii august. Asadar, toate link-urile aduse intre timp, din septembrie pana acum, nu contribuie la calcularea PR-ului din acest update.

Altfel spus, aceasta ultima actualizare este mai mult de urgenta, pentru a se scapa cat de cat de discutii.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 1 year later...
  • Moderators
Posted

Ultimu a fost in data de 6 Decembrie 2013, deci da, in 2014 niciun update.

Cand va fi urmatorul? Eu personal zic ca niciodata, si nu is unicul care spune asa, dar asta nu se poate stie exact.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• gaby unpinned this topic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.