Jump to content

Metode De A Aduce Trafic Suplimentar Pe Un Website


Recommended Posts

Iata mai jos, cateva metode ce pot fi folosite pentru a aduce trafic suplimentar pe un site ajuns la un nivel de stagnare:

seologo.pngchromseologo.png

1. Cautati variatii ale cuvintelor cheie:

Accesati Top Landing Page din Google Analytics si activati Keywords din meniul drop-down. Filtrati dupa url-ul unei anumite pagini si obtineti toate cuvintele cheie ce au fost folosite pentru a accesa pagina in cauza.

Adaugati lista cu cuvinte cheie in addon-ul Rank Checher din Firefox dupa care verificati pozitia pe care se afla site-ul dumneavoastra pentru fiecare cuvant cheie in parte. Faceti o lista cu cuvintele cheie ce se afla pe pozitii inferoare dupa care:

 • scrieti articole originale pentru cuvintele cheie importante
 • optimizati pagina respectiva pentru acele cuvinte cheie
 • scrieti lunar un articol cu "Top Articles" care sa contina articolele din luna anterioara, in care introduceti articolele pe care doriti sa le cresteti (ca ancora puneti respectivele cuvinte cheie).

2. Utilizati Google Insight:

Utilizati http://google.com/insights/search/ pentru gasirea de noi oportunitati. Introduceti cuvantul cheie de care sunteti interesat si selectati afisarea cautarilor din ultimele 30 sau 90 de zile. Observati care sunt cautarile in crestere dupa care scrieti articole optimizate pe acele cuvinte cheie.

3. Folositi-va de paginile vechi pentru a le creste pe cele noi:

De obicei, paginile vechi ale unui website au cele mai multe backlink-uri, deci, o pozitie buna in SERPS (Search Engine Results Page). Pentru a ajuta paginile noi create va puteti folosii de paginile vechi, bine cotate punand link-uri ce vor avea ca ancora cuvintele cheie dorite catre articolele interne si relevante.

4. Incercati sa achizitionati link-uri (Link Building), fie ele cumparate, fie prin metoda denumita Link Exchange (schimbul de link-uri), cometarii relevante la articole pe blog-uri dofollow, semnaturi pe forumuri, si nu in ultimul rand inscrierea in directoare web.

5. Faceti publicitate site-ului, prin orice mijloc posibil: alte site-uri, retele de socializare, etc.

6. Link Bait (Link-ul Momeala): Link-ul momeala este orice fel de continut sau caracteristica din cadrul unui website conceput special pentru a capta atentia, sau pentru a incuraja cititorii/vizitatorii sa recomande/link-eze articolul/site-ul respectiv.

Matt Cutts defineste Link-ul momeala ca fiind ceva destul de interesant pentru a atrage atentia oamenilor. Link-ul momeala poate fi o forma de marketing extrem de puternica deoarece este de natura virala. Mai multe informatii gasiti aici: Link Bait

7. Adaugarea unui forum website-ului:

Adaugarea unui forum website-ului detinut va poate aduce ceva trafic din urmatoarele motive:

 • continutul va fi adaugat de utilizatori, putand astfel sa adreseze intrebari respectiv primi raspunsuri, fiecare thread nou insemnand o noua pagina indexata de Google.
 • puteti folosi metoda de cautare a variatiilor cuvintelor cheie pentru a deschide noi thread-uri pe forum delaiind pe marginea cuvintelor cheie dorite.
 • de obicei, vizitatorilor le place sa discute, sa fie auziti si de ce nu, sa fie pe locul 1. Un forum ar fi solutia perfecta pentru rezolvarea acestei "probleme". Viztatorii pot fi "premiati"/motivati prin acordarea diferitlor rang-uri/premii pentru numarul de posturi acumulate, pentru raspunsurile bune date celorlalti utilizatori, etc.

!!! Daca activitatea unui forum nu este sustinuta aproape zilnic acesta moare !

Daca mai cunoasteti/utilizati si alte metode pentru marirea trafic-ului pentru site-ul dumneavoastra, puteti completa acest articol.

Succes :pct2: !

 • Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...

pentru a face un forum site-ului este gratis?

Daca ai un domeniu www.nume.ro poti face si un forum site-ului sub forma www.forum.nume.ro sau www.nume.ro/forum , ai nevoie doar de spatiu pe server si o platforma FREE ( Phpbb , SMF , Mybb ) . Spre exemplu acest forum foloseste platforma IPB care NU este o platforma FREE , prin urmare trebuie cumparata o licenta .

PS: Poti face un forum "bun" si cu platformele free ( Phpbb , SMF , Mybb ).

 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...
 • 5 months later...
 • gaby unpinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.