fallen_angel Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 am ji eu un id ji cnva mi'a schimbat parola... cine ma poate ajuta sa imi recapat parola ? id-ul este isuka94 dak imi aflatzi ji mie parola va rog sa imi trimitetzi un private message...
Johhny Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 funny topic ! , imi place cum te exprimi. In primul rand stii cine ti-a schimbat parola? Si in al 2-lea rand, acea persoana care ti-a schimbat parola ti-a stiut si parola precedenta, care trebuia sa fie stiuta numai de tine. O solutie: Gaseste pe persoana respectiva si roag-o frumos sa-ti spuna parola, si o a doua solutie: renunta la acest id si fa-ti altul...
fallen_angel Posted December 15, 2006 Author Report Posted December 15, 2006 1 la mana nu e id-ul meu ji 2 la mana nu cred k din moment c mi'a schimbat parola ar fi aja d "dragutz" k sa mi'o zika ... adik eu asta presupun... ji din moment c am postat chestia asta inseamna k am nevoie d ajutor nu crezi ?
RaZoR Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 In primul rand citeste regulile, in special ultimele doua reguli In al doilea rand, poate a glumit sau a vrut sa o impresioneze pe isuka94.In final ai putea fi sanctionata pentru cererea unei parole...dar nu cred ca ar fi cazul. O zi buna. Membru al asociatiei nationale "darma-s-ar scolile?"
gaby Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 pentru a afla o parola de la distanta este foarte greu deoarece pentru asta trebuie sa intri in baza de date de la yahoo si sa cauti prin milioanele de parole ceea ce nu este posibil (decat pentru un SUPER hacker).se mai poate afla prin trimiterea "vicitimei" un programel care iti trimite parola pe mail si tot felul de chestioare din astea.(pe care nu le vom dezvalui aici deoarece nu este un forum destinat hack-ului). Intr-adevar ar trebui sa arunci o mica privire prin reguli, iar cea mai buna solutie pentru problema ta este creearea unui nou ID. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Tavicu Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 cand s-a inscris respectivu a fost pus sa puna o intrebare cu un raspuns,poti sa dai la lost password si o sa iti puna intrebarea si tu trebuie sa dai raspunsul...
gaby Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 hmm, da ai dreptate dar asta daca nu cumva individul care a schimbat parola nu a umblat si la intrebarea secreta..., oricum merita incercat. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Johhny Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 In final ai putea fi sanctionata pentru cererea unei parole...dar nu cred ca ar fi cazul. ← A cerut doar ajutor pentru recuperarea unei parole, nu se poate sanctiona pentru asa ceva. Si oricum daca persoana respectiva nu-ti spune parola, nu mai are rost sa cauti s-o descoperi, cea mai buna solutie este sa-ti faci alt ID, bani nu costa...
RaZoR Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 A cerut doar ajutor De unde stii? BTW nu cred ca ar fi cazul Membru al asociatiei nationale "darma-s-ar scolile?"
Johhny Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 cine ma poate ajuta ← De unde stii? Vezi de unde stiu
RaZoR Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Vezi de unde stiu ← Nu ai inteles, poate chiar ea ar avea nevoie de pass pentru diferite "scopuri". P.S Hai sa terminam cu off topicul. Membru al asociatiei nationale "darma-s-ar scolile?"
Johhny Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Am inteles ce vrei sa spui. Sa speram ca nu.
+Smeagoll Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Fallen_angel incearca asa https://edit.yahoo.com/config/eval_forgot_p..._ver%3d0&.last= si completezi cu datele alea care le`ai completat cand ti`ai facut id-ul!Succes
Johhny Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Fallen_angel incearca asa? https://edit.yahoo.com/config/eval_forgot_p..._ver%3d0&.last= si completezi cu datele alea care le`ai completat cand ti`ai facut id-ul!Succes ← Se pare ca Smeagoll nu a inteles ideia de mai sus. adica ceia ce spunea si Razor. Oricum lucrurile stau in felul urmator: daca falen_angel spune adevarul si cineva a furat codul de la acel ID (ceia ce este foarte improbabil si greu,si nimeni nu s-ar omara sa afle acel cod, atata timp cand cineva nu il spune), deci nu se poate afla codul. Daca falen_angel doreste sa afle acest lucru pentru alte scopuri, nu le va afla pe acest forum.. DECI: !!!
Recommended Posts