Jump to content

Help Me !


fallen_angel

Recommended Posts

funny topic ! :), imi place cum te exprimi. In primul rand stii cine ti-a schimbat parola? Si in al 2-lea rand, acea persoana care ti-a schimbat parola ti-a stiut si parola precedenta, care trebuia sa fie stiuta numai de tine.

O solutie: Gaseste pe persoana respectiva si roag-o frumos sa-ti spuna parola, si o a doua solutie: renunta la acest id si fa-ti altul...

Link to comment
Share on other sites

pentru a afla o parola de la distanta este foarte greu deoarece pentru asta trebuie sa intri in baza de date de la yahoo si sa cauti prin milioanele de parole ceea ce nu este posibil (decat pentru un SUPER hacker).se mai poate afla prin trimiterea "vicitimei" un programel care iti trimite parola pe mail si tot felul de chestioare din astea.(pe care nu le vom dezvalui aici deoarece nu este un forum destinat hack-ului).

Intr-adevar ar trebui sa arunci o mica privire prin reguli, iar cea mai buna solutie pentru problema ta este creearea unui nou ID.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

In final ai putea fi sanctionata pentru cererea unei parole...dar nu cred ca ar fi cazul.

A cerut doar ajutor pentru recuperarea unei parole, nu se poate sanctiona pentru asa ceva. Si oricum daca persoana respectiva nu-ti spune parola, nu mai are rost sa cauti s-o descoperi, cea mai buna solutie este sa-ti faci alt ID, bani nu costa...

Link to comment
Share on other sites

Fallen_angel incearca asa? https://edit.yahoo.com/config/eval_forgot_p..._ver%3d0&.last= si completezi cu datele alea care le`ai completat cand ti`ai facut id-ul!Succes

Se pare ca Smeagoll nu a inteles ideia de mai sus. adica ceia ce spunea si Razor.

Oricum lucrurile stau in felul urmator: daca falen_angel spune adevarul si cineva a furat codul de la acel ID (ceia ce este foarte improbabil si greu,si nimeni nu s-ar omara sa afle acel cod, atata timp cand cineva nu il spune), deci nu se poate afla codul. Daca falen_angel doreste sa afle acest lucru pentru alte scopuri, nu le va afla pe acest forum..

DECI: topic close !!!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.