Jump to content

#Republic

+Helpers
  • Posts

    227
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by #Republic

  1. Hardul este de vina. Am un futjitsu simens al parintilor care din cauza hardului face la fel. Ingheata si atat. Nu ii mai poti face nimic decat sa il fortezi sa se inchida. Chiar daca hardu este 100% health in hdd sentinel, el nu mai face fata cand ii dai de lucru mai mult. Exemplu cand instalezi windowsul. Incerca cu alt hard, si cu unul extern sau un stick usb live si daca nu se mai blocheaza de la HDD e problema. O seara faina.
  2. One Plus Two din cate am inteles este un esec . (Posibil doar zvonuri) . Plus ca e si urat. Personal as alege un LG G4. Designul e bun ( capac la baterie din piele) , camera exceptionala . http://www.phonearena.com/phones/compare/OnePlus-2,LG-G4/phones/9520,9104
  3. La memorie libera iti zice 0.98GB total , din care doar 104MB ai tu dispoinibil pt a instala aplicatii. Degeaba ai tu 0.98Gb liber . Aia sunt pt muzica si poze. nu prea ai ce face decat sa mai dezinstalezi din aplicatii.Tu poti sa instalezi doar o aplicatire sau joc de 50MB. Sau, exista un sau . Iti rootezi telefonu apoi cu App2SD iti faci a doua partitie pe card(un card de macar 16GB sa iti faci 4 GB pt tine(poze,muzica,filme etc) si 12GB pt aplicatii) . Dar vezi sa iti iei un card de viteza mare , ca daca iti iei cel mai ieftin , nu faci nici o vrajitorie. Recomand SanDisk sau Kingston . P.S Inca exista oameni care in 2017 au 4GB spatiu intern? ca in 2014?
  4. N-ai cum sa bagi de exemplu de la varianta de firmware din brazilia la cea din europa , nu te lasa.Are o semnatura. Numai daca ai avut firmware neoriginal . Chestia asta e legata de drivere si de partile hardware ale telefonului, de exemplu , sa zicem ca ai un laptop cu placa video Nvidia 920M , si tu instalezi driverul de la 820m , nu o sa mearga . Asa e si cu telefoanele. Presupun ca butoanele HOME si Volume nu funct. in android nu?La inceput e cam imposibil sa nu mearga ca acolo e alta chestie la inceput , e "bios" si n-are relevanta sa nu functioneze .Doar daca nu merg ele fizic , l-ai scapat. Ps: Ai telefonul rootat ? Incerca cu GravityBox sa intri in download mode.
  5. Lasa sa se descarce de tot. Daca nu merge nici dupa asta , ai doua metode: 1. Intra in modul fast boot(adica modul download pe romaneste , prin comanda Volume UP + HOME + Power), iar cu odin reinstaleaza firmware-ul. De aici http://www.sammobile.com/firmwares/ , si restu cauta pe net , e foarte simplju. 2. Il duci in garantie.( Daca ai) Asa singur n-are cum. I-ai facut ceva , ai vrut sa faci root , sau ai dat update. Sunt mai multe cauze .
  6. Revin la acest topic, pentru cei care au aceasi problema la instalarea TWRP . Nu este din cauza ca sistemul nu este original . FRP este o protectie de la Google. Ca sa scapam de ea trebuie sa: 1. Dupa instalarea ROM-ului , ne vom duce la Developers Option , apoi vom activa deblocarea OEM . 2. Ne ducem la conturi , si eliminam contul de Google.( Telefonul sa nu aiba activ nici un cont google ) 3. Dam restart la telefon.Dupa ce ajunge in lookscreen , il inchidem( asta daca nu cumva va cere sa va logati la un cont google, daca o sa va ceara scoateti bataeria) 4. Apoi apasam pe Volum Down + Butonul Home + Power 5. Dupa ce ajungeti in meniul de download o sa observati ca ca FRP lock o sa apara pe OFF. Acuma puteti instala TWRP. Testat pe Grand Prime VE , Samsung A5 si J5(2016) Daca nu ati inteles , voi face un tutorial . Cu screenshotur.
  7. Multumesc . L-am achizitionat. Astept sa-mi ajunga.
  8. Buna ziua. Cum spune si titlul , doresc sa imi cumpar un laptop nou , cel vechi , nu prea mai face fata , uneori , cei drept e si cam trecut de prima tinerete , chiar si a doua. Eu as opta pentru un Asus , si anume http://www.mediagalaxy.ro/laptop-asus-x540lj-xx001d-intelr-coretm-i3-4005u-1-7ghz-15-6-4gb-500gb-nvidia-geforce-gt-920m-2gb-free-dos Nu am astepari sa-mi duca GTA V sau alte jocuri cu grafica excelenta.In mare parte il voi folosi la Photoshop , Lightroom , Programare , filme . Si eventul o fifa 11 , un ETS2. Ce parere aveti? Bineinteles astept si alte modele, poate mai bune. Buget maxim 1700.
  9. Pai in cazul asta , daca majoritatea care fregventezi sa vorbesti sunt in Orange , ia-ti Orange .
  10. Ti-as recomanda DIGI. Acuma na , depinde zona unde stai si daca ai acoperire.Au oferte foarte bune la abonamnet ,net ai nelimitat(3G, 4G habar nu am ca ei folosesc alta frecventa fata de Telekom/Orange/ Vodafone.Asta e un minus foarte mare) si te duce undeva la 30-40Gb ,viteza de 30-40 MB/S (E BUN) . Ai chiar si minute nationale/internationale nelimitate. Orange nu prea , minute nationale , putine , net varza , si preturi piperate Vodafone , au net de 10++ , minute stau ok, si preturi ok. Telekom(eu sunt la telekom in jurde 3 ani,abonament[am doua abonamente]) net am prins 98MB/S 4G , in afara orasului stau egoist de rau cu semnalul, dar mi te din ce am inteles lucreaza la retea , mai baga ante. Varianta mea DIGI dacai acoperire 3G. Daca nu, opteaza Vodafone.
  11. Poate le-ai dezactivat din greseala din servicii .Sau vezi si ce ruleaza in plus in taskmanager.
  12. Porneste , merge brici , mai bine rom ul asta care il am acuma , decat cel care il aveam inainte pe care aveam si niste buguri. Eh , altadata , am sa downloadez cu Samsung Kies rom original , dar momentan il las asa, si de recovery , aveam nevoie pentru niste aplicatii care trebuie instalate prin TWRP sau CWN. In fine. Multumesc pentru raspuns.
  13. Look & Fell ->Template Tool -> Rebuild Master Skin Data -> Bifeaza tot acolo. Apoi dute iar Look & Fell ->Template Tool ->Recache Skin Sets-> Tema ta . Daca nu , ia template ul de la alta tema.
  14. Vezi in conf_global.php(parca) numele,userul si parola daca sunt corecte cu cea din phpadmin.
  15. Habar n-am daca m-am incadrat sau nu bine cu topicul. Mneh. Pai, sa incepem. Mi-am dat root la telefon etc, Samsung Grand Prime VE, totul frumos. Am gasit rom rootat pe XDA, a mers. Dar cand vreau sa intalez TWRP-ul imi spune pe LCD-ul telefonului "Custom Binary blocked by FRP Lock" (fiind in download mode). Incercand sa-l instalez cu cel din Google Play, imi zice ca este alt recovery deja, bineinteles asta fiind cel original. Am cautat pe net de m-am plictisit, ma rog nici nu prea am inteles bine. Cineva cu ideei? Poate a mai intampinat problema asta.
  16. Buna seara PCT , revin din nou la aceasta categorie pentru a intreba ce pareri aveti despre HTC Desire 526G . Poate cineva de aici are acest smartphone. http://www.emag.ro/telefon-mobil-htc-desire-526g-dual-sim-8gb-matte-black-glossy-black-desire-526g-black/pd/D21FJMBBM/ Sau un Samsung Grand Prime , dar parca nu m-as avanta asa de mult la acest Samsung din doua motive: Display TFT si o duzina de aplicatii preinstalate. Tin sa precizez ca il voi lua la abonament la Telekom .
  17. Si se mai intreaba Fondatori de ce nu au membri staff ... E ok , destul de draguta tema.
  18. La 3 . 2. Look & Fell ->Template Tool -> Rebuild Master Skin Data -> Bifeaza tot acolo. Apoi dute iar Look & Fell ->Template Tool ->Recache Skin Sets-> Tema ta . ( Posibila rezolvare si la 1)
  19. Buna seara. De curand am instalat cloudflare . Totui bine si frumos , dar o problema. Dns-urile la servere nu merg , cand se conecteaza pe ts3.xyz.ro nu merge .Cineva a mai facut o astfel de operatiune cu cloudflare, ca sa imi dea si mie cateva indicatii.
  20. Mare ti-e gradina Doamne ! Nu comentez , copil,lasa-te.Fie cum zici tu .
  21. Poate trebuie formatat. 1.Daca ai un DVD cu Windows 7 , mergi cu el sa vezi daca ti-l gaseste si formateaza-l(aici trebuie sa ai foarte mare grija sa nu iti formatez HDD unde ai sistemul de operare, recomand numai daca te pricepi cat de cat) 2. Computer Management făcând clic pe butonul Start, pe Panou de control, pe Sistem și securitate, pe Instrumente de administrare, apoi făcând dublu clic pe Gestionare computer. Dacă vi se solicită o parolă de administrator sau o confirmare, tastați parola sau furnizați confirmarea. În panoul din stânga, sub Stocare, faceți clic pe Gestionare disc. Faceți clic cu butonul din dreapta pe o regiune nealocată de pe hard disk, apoi faceți clic pe Volum simplu nou. În Expert Volum simplu nou, faceți clic pe Următorul. Tastați dimensiunea în megaocteți (MO) a volumului pe care îl creați sau acceptați dimensiunea implicită maximă, apoi faceți clic pe Următorul. Acceptați litera implicită a unității sau alegeți o literă de unitate diferită pentru a identifica partiția, apoi faceți clic pe Următorul. În caseta de dialog Formatare partiție, aveți următoarele opțiuni: Dacă nu doriți să formatați volumul chiar acum, faceți clic pe Nu se formatează acest volum, apoi pe Următorul. Pentru a formata volumul prin setările implicite, faceți clic pe Următorul. Revedeți alegerile făcute, apoi faceți clic pe Terminare. Vezi ca aici ai varianta in engleza: http://windows.microsoft.com/en-us/windows/create-format-hard-disk-partition#create-format-hard-disk-partition=windows-7
  22. ​Cand aud aberatii de astea , mor. Banner , facut in paint. Meniu, ce e modificat la el ca nu inteleg? Legenda, ai pozitionat-o pe mijloc?Atat? Chat?Fa-l transparent.Poti?
  23. Esti conectat la o retea publica(neprotejata prin parola) sau la una de resedinta(privata,protejata prin parola)? Posibile remedieri: Încearcă să accesezi pagina în modul incognito. Dacă funcționează, una dintre extensii cauzează problema de securitate și ar trebui să o elimini. Află cum să dezactivezi o extensieDacă ai un software antivirus care oferă „protecție HTTPS” sau „scanare HTTPS”, acesta poate interfera cu capacitatea browserului de a oferi securitate și ar trebui dezactivat.Vezi si aici : https://support.google.com/chrome/answer/6098869?hl=ro
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.