Jump to content
gaby

Detalii despre grupurile de utilizatori de pe forum

Recommended Posts

Salutare, astazi am facut noi modificari la grupurile de utilizatori existente pe forum, si, pentru ca nu erau prezentate nicaieri pana acum, am decis sa creez acest topic.

Grupurile de utilizatori existenti pe forum in momentul de fata sunt:

 • Administrators - utilizatorii din acest grup au permisiuni depline asupra forumului.
 • Moderators - utilizatorii din acest grup au permisiuni de moderare (stergere topicuri/posturi, avertizare/banare utilizatori, creare de topicuri sticky, etc.) asupra tuturor categoriilor si utilizatorilor forumului. De obicei utilizatorii ce detin gradul de VIP sau Ambassadors sunt promovati la acest rang in caz de necesitate.
 • VIP - utilizatorii din acest grup sunt persoane fara limitari, cu iconita si culoare speciala, care au contribuit si/sau contribuie la dezvoltarea forumului. De asemenea, utilizatorii ce fac parte din acest grup au aceleasi permisiuni ca si Ambasadorii (vezi mai jos).
 • Ambassadors - acest grup devine disponibil utilizatorilor ce ating numarul de 1000 de posturi, si vor fi adaugati manual de catre un administrator numai daca activitatea lor ii recomanda (posturi calitative). Recomandarile din partea altor utilizatori (de preferat cu vechime) sunt binevenite. Nu toti membrii cu 1000 de posturi sunt eligibili pentru acest rang. Utilizatorii ce fac parte din acest grup sunt de fapt niste moderatori cu permisiuni limitate fata de moderatorii oficiali; asadar pe langa functiile standard, puteti sterge (soft-delete - se fac invizibile, vizibile doar de catre Administratori si Moderatori) propriile topicuri/posturi, cat si ale celorlalti membri, aveti acces la categoria: Echipa Administrativa, disponibila doar staff-ului, si sunt scoase anumite limitari ce le au membrii obisnuiti. De asemenea, odata ajunsi ambasadori puteti face cerere de a modera (cu drepturi depline) o categorie sau mai multe unde activati cu placere.
 • +Veteran - in acest grup vor fi adaugati automat membrii ce ating 500 de posturi pe forum. Utilizatorii din acest grup beneficiaza de iconita speciala si le sunt eliminate anumite restrictii pe care le au utilizatorii obisnuiti. Utilizatorii ce ating acest rang pot oferi 5 puncte de reputatie din fiecare tip (pozitiva si negativa) in decursul a 24 de ore.
 • +Helpers - in acest grup vor fi adaugati automat membrii ce ating 200 de posturi pe forum. Utilizatorii din acest grup beneficiaza de rang special + iconita, isi pot edita propriile posturi in decurs de 60 de minute de la postare, si pot oferi 4 puncte de reputatie din fiecare tip (pozitiva si negativa) in decursul a 24 de ore.
 • Members - in acest grup intra toti utilizatorii ce trec de validarea contului, necesara pentru inregistrare. De asemenea, acesti utilizatori isi pot modifica continutul (posturi / topicuri) in decurs de 15 minute si pot oferi maxim 3 puncte de reputatie din fiecare tip (pozitiva si negativa) in decursul a 24 de ore.
 • Validating - in acest grup se afla toti utilizatorii ce s-au inregistrat pe forum dar nu si-au validat inca contul. Acestia nu vor putea sa posteze pe forum pana cand contul nu va fi validat. Validarea se efectueaza prin urmarea link-ului primit pe email-ul introdus la inregistrare.
 • Guests - in acest grup intra toti vizitatorii forumului ce nu au inca un cont, iar scopul acestuia este permisiunea de postare in categoriile forumului, dezactivata in momentul de fata din cauza SPAM-ului.
 • Banned - in acest grup vor fi adaugati automat toti utilizatorii banati pe forum.

Daca aveti opinii sau idei, sunteti invitatii mei !

O zi placuta va urez :pct2: !

 • Like 1
 • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Validating au sau nu dreptul de creeare de topicuri/posturi? Ma gandesc ca daca nu ar avea dreptul de creeare de topicuri, botii n-ar mai creea atatea topicuri.

@Gaby Mai am pana la 1000 de postari.. vreo luna sau doua

Share this post


Link to post
Share on other sites

Validating au sau nu dreptul de creeare de topicuri/posturi? Ma gandesc ca daca nu ar avea dreptul de creeare de topicuri, botii n-ar mai creea atatea topicuri.

@Gaby Mai am pana la 1000 de postari.. vreo luna sau doua

Validating nu pot posta pana cand nu devin "Members". By default Guests aveau dreptul de a posta fara a avea nevoie de un cont, dar daca mai era activa acea optiune cred ca forumul era 90% numai SPAM.

Te astept :cheers:.

Pot deveni VIP? ^<img src=^'>

Pari sa ai potential, dar, deocamdata astept putin mai multa implicare din partea ta, si, sper sa intri in echipa de moderatori :D.

Waw, am primit si o culoare noua la nume :D nice nice.

Dar statuie cand primesc? :))

App, ce limitari? :-/

Yep, la 5000 facem si statuie :)).

Limitari precum durata de editare a unui post (membrii obisnuiti isi pot edita posturile doar in 15 minute de la postare), accesul in categoria "Echipa Administrativa", :-? cam astea imi vin in minte acum.

P.S: Poti intra aici: http://pctroubleshooting.ro/forum/156-echipa-administrativa/ ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep, pai, asta era si ideea; posiblitatea Ambasadorilor pe langa Administratori si Moderatori sa aibe reactii in acea categorie, nu doar sa o vada :P.

Ar trebui sa poti sterge si thread-uri (soft delete), insa, acestea se sterg altfel, nu prin acel buton de delete ce apare la fiecare post inafara primului, ci folosind meniul de la sfarsitul topicului, in partea dreapta:

topicmoderation.png

Iti apare asa ceva ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nah gaby, vad ca tu ai sters topicu ala.. deci unde e butonu? vreau sa sterg si eu topicu asta.

app, ar fi fain daca topicurile sterse nu ar aparea in "recent activity" ala..

app, dupa ce lai sters cu ala de test, inca vedeam continutu..

test

test2


love is a verb
Love is a doing word

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intr-adevar, doar Moderatorii si Administratorii au acea bara evidentiata in imaginea de mai sus.

Cu toate astea, optiunea Can 'Soft Delete' all topics era bifata pentru grupul Ambasadors, si nu intelegeam cum e posibila stergerea daca nu ai niciun buton :|. Dupa ce m-am zgait ceva vreme pe forum, studiindu-i toate butoanele :)), am descoperit:

Poti sterge "soft" topicurile in urmatorul fel:

ambasadorssoftdelete.png

P.S: Topicurile odata sterse (atat soft delete, cat si hard delete) dispar din Recent Activity.

Share this post


Link to post
Share on other sites

halal delete :)) mai degraba l-ai numi move to an invisible area

E soft delete, ce vrei. Se numeste soft pentru ca posturile/topicurile sterse se pot readuce "la viata" spre deosebire de "hard delete" care e permanent.

si nah.. asa doar ipotetic vorbind.. pur ipotetic..

Mie numi apare.

Cum nu iti apare ? Trebuie sa iti apara. Te duci in categoria in care e topicul, si, pui mouse-ul pe linie cu/tiltul topicului.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah. da.

ok, i wont be using that, pentru ca sa intru in categorie, sa dau scroll down, ca sa dau delete la un topic.. care oricum tre sters si de un moderator.. bleah!

Eu ma uitam in New content, si acolo nu apare.


love is a verb
Love is a doing word

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pari sa ai potential, dar, deocamdata astept putin mai multa implicare din partea ta, si, sper sa intri in echipa de moderatori :D.

Atunci astept sa intru in echipa moderatori. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...