Jump to content

Windows 7 Sau Xp?


Mind<

Recommended Posts

salut , am un windows 7 cu licenta pe dvd... momentan rulez cu XP sp2 sau 3 , ce imi recomandati pentru jocuri?

Ram --> 2gb

Procc --> 2,8 , nu e dual :(

Video --> 1gb , 128bit , radeon gigabyte 4650 sau 4600 nici eu nu stiu.. pe CD-u de la placa scrie 4650 ... in windows scrie 4600 ... poate e upgrade 4650

am niste mici probleme cu placa video.. nu merge cum ar trebui sa mearga de bine si m'am gandit ca poate am virusi sau ca windowsu nu e bun + ca am probleme cu genius

in concluzie windows 7 sau windows XP ?

danke :D

<3

Link to comment
Share on other sites

deci .. insinuezi sa'mi iau un procc mai bun nu..? pai creca o sa'mi iau un nou PC.. pe bucati ca asa nu se mai poate :D , e jale PC'u am avut o gramada de probleme cu el , daca stii niste setari in ATI catalyst sa mearga mai bine jocurile sa'mi spui , mersi

<3

Link to comment
Share on other sites

problema nu e de la placa video.. e una cat de cat ok. Problema e procesoru, care nu duce jocuri.

De exemplu la mine: Am incercat sa joc Mass effect3. Pe low settings, aveam un FPS de 20, si pe maximum aveam..vreo 18-17. Concluzia? Procesoru slab. Banui ca si la tine se intampla ceva asemanator..

love is a verb
Love is a doing word

Link to comment
Share on other sites

da... ar putea sa fie dar iti spun ceva , amicu meu acu 1 an a avut acelasi procesor.. o placa video de 256 , 128bit , si ii mergeau jocurile de pe miniclip mai bine ca mie cu placa de 1gb si 2ram , a.. si el avea 256 ram sau 512

a da.. si la unele jocuri merge la fel , de exemplu la league of legends , pe low merge cu 30-50 fps cand sunt numai eu pe mapa :)) , si pe very high 1920 x1080 imi merge la fel..

<3

Link to comment
Share on other sites

Driveru video la zi? Instaleaza HWmonitor si uitate ce temperaturi ai la componente (poate daca atinge o anumita temperatura intra in "low power"? ), si ia driveru video de pe site (nu de pe CD). verifici sa fie pentru XP, sa fie pe 32 de biti..

Apoi daca nici asa nu merge, dai o defragmentare la hard. (click dreapta pe partitie, tools, defragment..ceva d genu. cauta si tu.).

Daca nici asa, cauta pe net TuneUp utilities (poti si o versiune mai veche, ca doar ai XP ), si dai sa repare tot ce poate.

Intri in start menu, cauti run. scrii " msconfig " (fara glilimele si spatii libere), si la startup te duci..si tot ce poti si nu ai nevoie neaparata, debifeaza.

Daca si acu ruleaza greu, cauta un CD cu windows si reinstaleazal

love is a verb
Love is a doing word

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

E mai bun Defraggler in locul soft-ului din windows. L-ai putea incerca daca vrei. Cei de la Piriform au soft-uri bune si free (CCleaner, Defraggler, Recuva). Iti recomand si CCleaner pentru curatare fisiere temporare si curatare registrii.

Vezi in msconfig ce procese pornesc la start-up. Daca nu e obligatoriu sa porneasca, debifeaza-le. Ai monitor fullhd de rulezi jocuri pe rezolutia aia ? Daca nu, atunci nu mai rula rezolutia aia. Iti scad fps-urile automat daca placa nu e foarte performanta. Deasemenea, poti sa ai placa performanta dar sa nu duca procesorul, si e tot acelas lucru.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Solicital si fa un print screen la ce iti afiseaza HW monitor, si treci mai departe cu ce tiam zis eu si Dan.

Fale odata.. nu de alta, dar o sa tina destul de mult toate impreuna. (defragmentare(cu ala ce o zis dan, daca el zice ca e mai bun, at asa e), tuneUp, CCleaner.. Hai hai hai

App, apasa ctrl + shift + esc si vezi cat iti e solicitat procesoru in jocuri. zine si noua dupaia.

love is a verb
Love is a doing word

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.