Jump to content

alex008

+Veteran
  • Posts

    2,509
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    50

Everything posted by alex008

  1. pai asta e o varianta aparuta anul asta... ma gandesc ca poate s-au modificat dimensiunile.. sau in astfel de cazuri doar partea hard se schimba?
  2. Deci mi-am luat telefon. Ceva ce nu am sperat sa am...si anume Samsung I9195i Galaxy S4 Mini 8GB, 4G, Black Edition. Acum am o alta dilema. Oare ar merge husa asta?
  3. Merci. Am uitat sa zic ca bateria vreau sa se poata schimba.
  4. Buna.As dori daca puteti sa-mi recomandati un smartphone cu andoid (de preferinta kit kat sau mai nou) in 600-700 de lei. O sa il folosesc sa citsc pdf-uri, sa folosesc pt aplicatii, niste jocuri care sa nu fie prea pretentioase. As dori sa aiba autonomie cat mai buna (o baterie minima de 2000mAh) si sa nu se vada pixeli pe ecran. M-am gandit la LG L90 single sim, dar multi zic ca e depasit. Ce imi puteti recomanda? As prefera Samsung, LG sau Sony, nu nume precum utok care am inteles ca ar fi foarte proaste. Multumesc.
  5. My Way (2011) Filmul prezinta povestea a 2 tineri rivali proveniti la jocurile olimpice proveniti din paturi sociale diferite ajunsi sa lupte in razboi. Un film exceptional ce nu trebuie ratat. Nota 10/10
  6. Salut! Scuze lipsa de activitate din ultima vreme - n-am murit. Am de facut un program care face media geometrica a n nr. stiu ca e rezultat=sqrt(x) e pt radical de orin 2, dar pt radical de ordin n cum fac? Un prieten mi-a sugerat sa fac ceva cu un for dar pana sa fac cu for si sa incrementez ordinul radicalului trebuie sa stiu cum arata sqrt pt ordin n. Ma puteti ajuta? Merci.
  7. La multi ani mosule! Cu o mica intarziere
  8. O prietena de-a mamei m-a rugat sa vad ce e in neregula cu laptopul. Avastul nu mi-a detectat virusi, insa AntiMalware Bytes Mi-a detectat (vezi in poza de mai jos cati malware)
  9. mao stai linisit ca sunt licente originale cu piraterii. Am primit si o licenta de xp
  10. bun si care-i faza? e o integrala banala pe care o rezolva oricine, apoi o egalezi cu membrul drept, faci mezii cu extremii treci toti termenii intr-o parte si rezolvi ecuatia de gradul 2.
  11. Examen la medicina. Un singur tip si 30 de gagici in grupa. Intra prima: - Ce se mareste pana la 20 de ori cand este excitata? - Hihihi, hahaha! - Iesi afara, ai 4! Intra a doua: - Ce se mareste pana la 20 de ori cand este excitata? - Hihihi, hahaha! - Iesi afara, ai 4! Intra toate, li se pune aceiasi intrebare si toate iau 4. La sfarsit intra tipul si i se pune aceiasi intrebare. - Ce se mareste pana la 20 de ori cind este excitata? - Pupila - Bravo ai 10, du-te si spune la proastele alea de-afara ca ‘hihihi si hahaha’ se mareste intre 5 si 8 ori
  12. ce ti-a trebuit tie Lus informatica? Eminescu2 scrie pe tine
  13. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
  14. se pare ca e ceva de la flash ca in internet explorer merge ok
  15. am gresit... numai online are probleme.. se pare ca pe flash ca zice ca si pe facebok face probleme in jocuri
  16. Un prieten are un laptop si de ceva timp are ceva probleme cu el. Se blocheaza/sacadeaza in videouri de pe youtube si nu numai. I-am reistalat windowsul si l-a curatat de praf si a schimbat pasta termoconductoare si tot as face, driverele sunt cele de pe site-ul oficial ultima versiune... ce poate sa aiba?
  17. Am fost ieri intr-o excurie la P&G Timisoara unde se produc detergenti solizi( Ariel, Bonux, Tide) si lichizi (Fairy). Vreau sa va spun ca nu ma asteptam dar ne-au dat bonete si halate si dopuri de urechi. Am mai aflat ca ofera un salariu peste medie pornind de la 2200 de lei pentru un proaspat absolvent iesit de pe bancile facultatilor care e habarnist si in functie de performante creste salariul. Insa au criterii foarte aspre de selectie doar 4% reusind sa se angajeze
  18. foarte instabila? putin zis! a fost si 12 dolari daca nu ma insel la inceputul anului
  19. foarte faine cum ziceai ca le faci? pe hartie, scanate si apoi in photoshop?
  20. ok merci.. am sa le iau pe cele negre fiindca sunt mai faine si mai ieftine si colegu de camera ma inebuneste cu dubstepu lui si vreau sa ascult muzica mea
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.