Jump to content

Delta04

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Delta04's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

 1. Momentan pentru Linux Mint suntem singurii care oferim mirror in Romania, ar fi si trist sa nu mearga bine. Am uitat ieri sa pun pe lista si distributia Free, Trisquel GNU/Linux.
 2. Super aplicatie! A folosit-o cineva cu un dispozitiv care sa stie Airplay, gen Airport Express?
 3. Avem si o comunitate Debian GNU Linux in Romania. More info, http://www.debian.org.ro'>www.debian.org.ro sau pe http://forum.debian-linux.ro'>forum.debian-linux.ro Pentru incepatori recomand http://www.linuxmint.ro'>Linux Mint, una dintre distributiile desktop excelente.
 4. Vezi tutoriale despre IceCast. Teoretic ai un singur XML de setat dupa ce instalezi aplicatia.
 5. Stiati de mirror-ul pentru GNU/LInux oferit de ServerHost? Momentan gazduim distributiile Debian, Mint, Manjaro si Chakra dar pe viitor cu siguranta vom adauga si altele. Adresa este, http://mirrors.serverhost.ro/
 6. Un site foarte fain pentru a sugera keyword-uri ordonate alfabetic este ubersuggest.org
 7. 10 euro pe luna? super pret! Ies macar banii pentru a plati curentul consumat de catre server? Ce sa mai zic de amortizarea hardware-ului, plata conexiunii la Internet sau o pizza pentru cel care ofera suport in caz de doamne fereste... Later edit: Vad ca server-romania.ro a fost preluat de catre o alta companie cu preturi realiste pentru serverele dedicate. Sa inteleg ca nu a mers afacerea cu 10 euro dedicatul.
 8. In primul rand trebuie sa te gandesti daca nu cumva iesi mai ieftin cu un abonament de shared hosting sau daca este nevoie de mai mult cu un VPS. Un PC tinut in priza non stop se va reflecta asupra facturii de energie electrica la modul serios. Daca nu ai pretentii de uptime serios, eventualele avarii la furnizorul de energie electrica si curent nu sunt o problema totusi iti recomand sa montezi si un mic UPS. Foarte posibil datorita fluctuatiilor de tensiune sa apara pierderi de date si eventuale blocaje, montand UPS-ul macar elimini o parte din aceste surprize neplacute. Nu uita sa instalezi un al doilea hard disk, pe care sa faci backup periodic la cele importante gazduite pe server. Mai ai nevoie de o adresa IP statica, fixa, nu una alocata dinamic. De ce? Pentru a configura un eventual domeniu... Bafta!
 9. La noi backup-ul pentru bazele de date se face cu ajutorul unui script pus in cron pe server care face un dump la tot SQL-ul, urmatorul pas este de a il "copia" odata cu restul de fisiere pe un server dedicat folosind rsync.
 10. ServerHost ofera servicii de hosting cu trafic nelimitat. Detalii despre oferta de gazduire shared si server dedicat, direct pe site.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.