Jump to content

Hosthash

Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hosthash last won the day on February 2 2014

Hosthash had the most liked content!

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.hosthash.com/
 • Facebook
  https://www.facebook.com/HostHash
 • Twitter
  http://twitter.com/HostHash

Profile Information

 • Location
  Timisoara
 • Interests
  All about hosting.

Recent Profile Visitors

1,846 profile views

Hosthash's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

6

Reputation

 1. Forumul este pe serverele noastre din Bucuresti. Nu suntem firma straina, doar avem un site international datorita clientilor din toata lumea. Momentan lucram si la noul site care va avea varianta in RO pe domeniul .ro Daca ai intrebari legate de serviciile noastre nu ezita sa deschizi un ticket la sales.
 2. Salutari, Tocmai am lansat noul server SSD de shared hosting in Amsterdam si cu ocazia asta vreau sa ofer 50% reducere la prima plata (indiferent de perioada aleasa) pentru userii pctroubleshooting la orice pachet de gazduire comandat in locatia Amsterdam, NL. Oferta cu SSD inca nu este publica, dar beneficiati de aceleasi preturi ca pana acum la serverele normale, pret la care se adauga aceasta reducere. Un mic exemplu, pachetul shared entry care include 1 Gb spatiu are pretul de 20 euro/an iar dupa reducere platiti doar 10 euro/an. Pentru a comanda puteti accesa https://portal.hosthash.com/cart.php?gid=8 si va rog sa folositi cuponul "ssdpcts" pentru a aplica reducerea Un weekend placut
 3. Ma gasesti pe skype id zoli.sandor sau poti deschide tiket pe hosthash.ro
 4. Daca e cineva doritor pot sa pun la dispozitie pok.ro contra unui banner. Il puteti folosii pe termen nelimitat atat timp cat pastrati un banner pe site, domeniul fiind luat pe vremea cand ma pasiona counter-strike-ul dar cum timpul nu imi mai permite sa ma joc nu o sa il mai folosesc.
 5. Majoritatea hosting-urilor iti ofera acces ftp sau cel putin un filemanager in control panel.
 6. Buna, Eroarea este destul de clara, trebuie setate ns-urile respective la domeniu inainte sa poti adauga domeniul pe server. Firma ma gandesc ca are support technic, de ce nu ai deschis tiket la ei in loc de topic aici?
 7. Salutari, Recent HostHash a implinit 1 an si se pare ca am omis sa oferim ceva special userilor de pe pctroubleshooting, asadar aveti mai jos o oferta valabila 48 ore: La orice cont de gazduire comandat pe 1 an, pe langa cele 2 luni gratuite primite la plata anuala va mai oferim gratuit 12 luni ! Astfel la costul a 10 luni de gazduire primiti 24. Daca nu sunteti multumiti de servicii din orice motiv oferim returnarea banilor in primele 10 zile. Oferta este valabila doar pentru clienti noi, iar pentru a beneficia de lunile gratuite va rog sa deschideti un tiket dupa ce ati efectuat comanda cu userul vostru de pe pctroubleshooting.ro Puteti vedea pachetele disponibile pe http://www.hosthash.ro/shared.html O zi placuta in continuare.
 8. La ce preturi sunt la gazduirea platit nu vad cine ar mai folosii gazduire gratuita in afara de spammeri si cei cu continut ilegal care atrag o gramada de probleme. Cat despre hosting premium, ai experienta in administrare servere sau vrei sa oferi hosting de pe un cont de reseller ?
 9. Chiar daca nu avem o oferta publica de reseller, ne poti contacta si iti putem face un pachet de reseller dupa nevoile tale.
 10. Salut, pctroubleshooting.ro e gazduit de www.hosthash.ro Poti sa dai o privire peste site sa vezi daca ti se potrivesc pachetele. De asemenea oferim si vps-uri managed sau unmanaged pentru momentul in care forumul creste prea mare pentru gazduire shared. O zi placuta.
 11. Salutari, Pentru un timp limitat avem o oferta la pachetele de gazduire shared si anume: Orice client nou poate comanda oricare pachet de gazduire din oricare din locatiile disponibile cu doar 1 euro / primele 3 luni. Astfel va puteti convinge de calitatea serviciilor fara nici un risc. Acceptam plata cu cardul, paypal sau transfer bancar si suntem in curs de implementare a platii prin bitcoin. Tin sa mentionez ca facem backup la la toate conturile iar backup-urile au backup extern pe serviciul S3 de la Amazon pentru a evita orice sansa de a pierde informatii. Pachetele de gazduire si cuponul care ofera aceasta reducere pot fi vazute pe http://www.hosthash.ro/1euro.html Pentru orice intrebari nu ezitati sa ne contactati la sales[@]hosthash.com sau 0733600550 O zi placuta va doresc.
 12. Cum se comporta forumul dupa migrare? Sunteti multumiti?
 13. Salut, Fisierele sunt prezente nu doar pe unul ci pe mai multe servere, iar unul dintre ele, de regula cel care nu este expus public, este folosit pentru a realiza un file-backup. Se face in modul acesta pentru a nu afecta performanta site-ului in tot acest timp. Pentru baze de date exista inca o instanta pe o alta masina numita slave, care doar duplica datele de pe master, si care este folosita pentru a realiza un snapshot. In functie de dimensiunea bazei de date sunt mai multe variante de a face asta, cel mai usual fiind din linia de comanda utilizand mysqldump.
 14. Toate pachetele de hosting includ: 24x7 Suport prin tikete 99.9% UpTime garantat 10 zile banii inapoi pentru orice motiv Migrare GRATUITA a site-ului. Se pot instala sute de scripturi cu doar cateva click-uri GRATUIT prin Softaculous SEO tools de la Attracta incluse gratuit Contul este creat automat si instant dupa efectuarea platii Multiple locatii disponibile Pachetul Linux Entry Shared : 1 Gb Spatiu 25Gb Trafic lunar Subdomenii nelimitate Numar nelimitat de casute de email Numar nelimitat de conturi ftp 10 domenii addon si baze de date mysql Pret: 2€/Luna sau 20€/An (Pentru 50% reducere la prima plata folositi cuponul "50off") Pachetul Advanced Shared: 5 Gb Spatiu 100 Gb Trafic lunar Subdomenii nelimitate Numar nelimitat de casute de email Numar nelimitat de conturi ftp 50 domenii addon si baze de date mysql Price: 4€/Luna sau 40€/An (Pentru 50% reducere la prima plata folositi cuponul "50off") Pachetul Business Shared : 10 Gb Spatiu Trafic necontorizat Subdomenii nelimitate Numar nelimitat de casute de email Numar nelimitat de conturi ftp Domenii gazduite si baze de date necontorizate Price: 6€/Luna sau 60€/An (Pentru 50% reducere la prima plata folositi cuponul "50off") Locatii disponibile: Amsterdam EU, Bucharest EU, Carolina US Comanda acum pe www.hosthash.com/shared.html (oferta limitata)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.