Jump to content

Petre C Andrei

Members
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

About Petre C Andrei

 • Birthday 08/13/1994

Profile Information

 • Location
  Targu Jiu

Recent Profile Visitors

1,324 profile views

Petre C Andrei's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

3

Reputation

 1. Da . Cum actiunea se petrece pe simulatorul de camioane ETS la fel si noi simulam ca suntem o firma de logistica .
 2. Salut ! V-as ruga sa lasati sugestii si pareri legate de site-ul www.ro-mixcompany.ro . Scurta descriere: Romix Romania este o firma de logistica deschisa in data de 29 septembrie 2018 . Activitatea firmei se desfasoara pe serverele truckersmp.com avand la baza jocul " Euro Truck Simulator 2 " . Firma angajeaza soferi si organizeaza convoaie zilnice .
 3. http://ro-mixcompany.ro/forum/index.php?/topic/100-forum-update/
 4. Firma Ro Mix Company ( R.M.C. ) a fost infintata pe data de 21.09.2018 . R.M.C este o firma de logistica destinata pasionatilor de camioane avand la baza jocul Euro Truck Simulator 2 . Firma organizeaza aproape zilnic convoaie pe serverele baietilor de la Truckersmp . La convoaie participa doar membrii ce poseda permis de conducere obtinut prin completarea unei cereri pe forum urmata de un o proba practica . Site-ul ruleaza acum pe platforma Invision Community versiunea 4.3.6 recent updatat. Tema este " Gradient theme 1.2.1 " autor Taman editata si adaptata de Pay'J. ro-mixcompany.ro Note: Tema este inca in lucru
 5. Salutare ! Am facut update de la versiunea 4.1 la 4.3 . Toate bune si frumoase , singura problema este aceasta : https://postimg.cc/pp56rb1K Am crezu initial ca e de la tema dar e la fel la orice alta tema . Oriunde as posta acel background e tot alb. Stie cineva de unde poate fi problema ?
 6. Foarte tare ! Aveam nevoie de ceva de genul
 7. Arata foarte bine atat forumul cat si tema . Imi place ca toate sunt aranjate , imi place foarte tare tema , culoarea violet se potriveste la fix si da o nota de originalitate . Felicitari si multa bafta !
 8. E o problema globala . Nu tema este de vina .
 9. Salut baieti ! Dupa ce a fost facut update la versiunea 4.2.5 am sesizat o problema la afisarea imaginilor pe forum . Am facut un video scurt pentru a intelege mai usor : Aceiasi problema e si cu listarea clipurilor video de pe youtube . Unde credeti ca ar fi problema ?
 10. Culoarea Rosu inchis reprezinta comunitatea RAII de asemenea si platforma vbulletin . Am incercat si platformele ipb , mybb , php etc dar am ales ca e mai ok sa ne intoarcem la origini . Multumesc pentru critici si aprecieri
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.