Jump to content

Encutu Viorel-Theodor

Members
 • Posts

  35
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://xtremezone.ro/

Profile Information

 • OS
  Windows 10x64
 • Location
  Mioveni.

Recent Profile Visitors

1,243 profile views

Encutu Viorel-Theodor's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Latimea forumului este foarte mica; Sterge acele bannere cu " STEAM GROUP" si "FACEBOOK COMMUNITY" cea cu steam-ul o ai deja in sidebar , iar cea cu facebook-ul ai putea sa o adaugi tot acolo; Incearca sa aduci si ceva unic pe acest forum , tot ce ai tu au si ceilalti ... atata timp ca esti la fel ca ale "n" comunitati , de ce as sta pe a ta ? ... Aspectul este cat de cat ok , dar din nou ... originalitatea este la pamant , aduc ceva nou si poate o sa faci si tu ceva.
 2. Unul dintre panele era in lucru , acum sunt ambele in functiune O sa tin cont de propunerea cu sidebar-ul , multumesc.
 3. Tot ce este frumos aici este aspectul temei , in rest nu detii nimic special , iar organizarea este destul de slaba .
 4. OFF: Cea mai proasta gandire auzita vreodata ... Intotdeauna sa fiti la mana altora care sa va puna conditii asa cum vor si plus de asta niciodata daca te duci pe o comunitate mare nu iti va aduce tie playeri pe server , am experimentat si stiu ce zic . Sunt comunitati cu 200-300 de membri care au serverele in top 20-30 Gametracker , deci atata timp cat isi permite sa fie independent si sa si le faca singur ... lasa-l. ON: Creeaza , editeaza sau cumparati o tema care sa NE aduca placere vizuala , nu te gandi sa iti placa numai tie , pentru ca niciodata nu vei fi singur pe forum. Foloseste ceva cu limita de dimeniune si nu pe toata lungimea paginii. Foloseste culori care sa dea bine cu tema , nu primele culori care iti ies in cale ( ai acele culori la severe extrem de urate ... ) Scoate acea sectiune de link-uri utile , nu te ajuta cu nimic ... ba chiar arata super aiurea. Iar atunci cand adaugi sau modifici ceva , ai grija cum o faci pentru ca vad ca ti-ai adaugat bannerul de statistici fix peste butonul de Go to top ... Bafta , astept UPDATE-ul.
 5. Fontul actual este pus pe dimeniunea de 11px , iar daca l-as face pe 12px ar arata asa : Ceea ce nu este tocmai dragut ... deci ce este acum este ceva optim, ti se pare asa posibil din cauza culorii folosite principal pe text , dar sincer ceva mai potrivit nu am putut gasi ( Parerea mea ) ...
 6. Am realizat asta intre timp si am revenit pe vechea tema pe care am mai organizat-o putin. Astept pareri noi.
 7. Buna ziua PCT, Nu mi se afiseaza Ad Code-urile puse in header , in Sidebar imi merge , dar in header nu . Ideea este ca vreau sa adaug ceva care sa fie pe mai multe teme fara sa fiu nevoit sa editez pe fiecare la orice modificare.
 8. Principiul a fost sa facem o tema cat mai default si cat mai pe ideea de "Darken" nu am dorit niciodata sa facem ( cum fac toti ) ceva la modul de luminos sau culori comune. Chestia cu link-ul sincer nu am mai vazut-o/auzit-o , dar se poate , o sa incerc sa ma interesez putin despre aceasta problema ( Daca ii se mai intampla cuiva va rog anuntati-ma ) Da , este o comunitate de 8 ani de zile , dar eu am intrat aici undeva de la 1 Decembrie ( Pus serios pe treaba de la 1 Ianuarie ) , iar aceasta platforma a fost reinstalata acum 8 luni si inca sunt putin speriat de unele chestii pe care le gasesc in ACP. Tema am mai spus , a fost editata nu creata de la 0 , deci se poate sa mai fie mici chestii pe care nu le-am editat sau posibil nu le-am putut edita ( nu le stiu inca pe toate ), dar voi incerca sa repar cateva dintre ele , iar in legatura cu footerul voi incerca sa imi fac ceva ( de data asta singur , sa nu mai dau copy paste ... ) voi reveni cu un up atunci si poate voi aranja ceva mai ok si aceasta idee de footer. Crede-ma ca nu stiu ce e acolo si cu ce se mananca ... Daca ai putea sa imi explici ce este acesta problema ,chiar te-as ruga sa ma ajuti si pe mine putin ... Multumesc de propuneri , voi incerca sa fac o parte dintre ele curand , mai astept propuneri.
 9. UP. S-au adaugat mici modificari , dupa adaugarea SSL-ului multe legaturi au fost modificate si anumite dimensiuni .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.