Jump to content

Sp1dey

Members
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sp1dey

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 09/30/1997

Profile Information

 • OS
  Windows 8.1
 • Location
  Botosani

Recent Profile Visitors

2,316 profile views
 1. Am rezolvat-o, si acum imi apare asta https://imgur.com/a/vLOMx, ma duc acolo, dar nu gasesc nimic legat de ia...
 2. Am conectat serverul la panel, Bottles, si cand incerc sa accesez imi apare asta: https://imgur.com/a/jNH4B Iar in UCP e pus asa: : APP_ENV=production APP_KEY=base64:GKOs3KGeABNtthKTpsHrPNHEgjDtPP8mUhW1PI6s7jY= APP_DEBUG=false APP_LOG_LEVEL=debug APP_URL=http://sell.dev APP_NAME="RANGFORT PANEL" APP_NAME_SHORT=BTL APP_SLOGAN="RPG.RANGFORT.RO" DB_CONNECTION=mysql DB_HOST=127.0.0.1 DB_PORT=3306 DB_DATABASE=wipeman DB_USERNAME=root DB_PASSWORD= BROADCAST_DRIVER=log CACHE_DRIVER=file SESSION_DRIVER=file QUEUE_DRIVER=sync REDIS_HOST=127.0.0.1 REDIS_PASSWORD=null REDIS_PORT=6379 MAIL
 3. Am o problema sau un bug la windows-ul meu, totul incepe cand apas pe o iconita din desktop, nu ma lasa sa apas cu click ul normal, trebuie sa dau click dreapta pe run as administrator ca sa ruleze aplicatia. Iar dupa ce intru, ma spameaza din nou cu aceeasi raspuns ca si in poza asta: https://imgur.com/a/yN9qN How do you want to open this file? Use this application for all .exe files Va rog ajutati-ma ca nu stiu :/
 4. Salut PCH, va rog sa imi spune-ti cum pot sa adaug si eu Hook-ul cu Legenda sau Daca e script sa mi-l spune-ti, multumesc Mult, Las mai jos Poza..
 5. Ma scuzati ca am facut reclama, multumesc ca mi-l-a-ti dat.
 6. Salutare Pctroubleshooting.ro, de ieri am vrut sa descarc Warn Log Versiunea 1.0.1, si nu mi-a mers, si nu stiu de ce am dat se descarc de 2-3 ori, de pe WebFla**, si mi-s-a blocat la ei pe pagina si imi cere sa contactez un administrator, dar nu imi da voie sa dau click pe contact ca tot asa imi apare. Doresc sa-mi descarcati dvs hook-ul ala, ca mi-e nu mi-a mers, Multumesc Mult.(GirlShare sau zippyshare).
 7. Functioneaza acum cum ai zis @Courage, Multumesc. Deobicei se intampla la comunitatile abea deschise si abia instalata platforma, si nu se poate folosi.
 8. Salutare din nou. Cum as putea sa pun un link de la youtube sau de la altceva, de la Edit my Profile -> Profile Information -> Edit My About Me Page. Si sa pun direct link de la youtube cu muzica/documentare/filme etc, sa imi arate direct play cum ar venit, dar sa nu fie asa http://imgur.com/a/yP1Tb , sa arate asa. http://imgur.com/a/Vdj12 de la platforma ipb probabil sau e ceva din setarile din ACP?. Multumesc :).
 9. Si se adauga in .css, nu?, sau unde ar trebui sa fie ele mai exact?, ca cand deschid notepad++ imi apare la un momendat daca dau mai jos, iti dispare aspectu cum era, si iti apare cum ari fii in chineza, si stiu ca acele scripturi este in fisierul .amxx care e copilarea de la un fisier de tip .pwn sau in cazul acesta .css.
 10. Salutare, imi puteti spune va rog cum adaug un fisier .psd in platforma ipb?, adica gen: header.psd sau butoane.psd, Uitati asa arata fisierele: http://imgur.com/a/LbqTF, sau cum ar trebui sa fac?. E tema Redz**x, o stiti toata lumea, unde are probleme la butoanele de la header. Multumesc(Ps: Nu e reclama ce am spus, ca am pus in ***). + Ca comunitatea s-a inchis.
 11. Nu merge.. daca ai putea sa mi-l urci pe un upload online..
 12. Salutare, un link de downlondare a Hook Language IPB Adica RO/EN, si instalarea lui... , Multumesc
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.