Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bai, nu mai pot de ras.:))

"Timpul exista pentru ca lucrurile sa nu se intample in acelasi timp." - Albert Einstein

"I'm gonna make him an offer he can't refuse." - Don Corleone Vito

• 1 year later...
  • Moderators
Posted

gaby ... cand ai facut update la IPB in 2006, ai refacut forumul de la 0? Nu de altceva, dar nu am gasit niciun topic din 2004 - 2005.

• 1 year later...
Posted

Am auzit si eu de pct,acum mi-am facut cont si mi-am deschis si un forum,nu este prea populat dar nu ma dau batut.

Acest forum este un exemplu pentru restu,nu prea sunt membri,dar acest forum tot ramane o legenda!!!

Posted

Si eu sunt un nou user.Si imi place comunitatea mai ales ca are atata vechime+ca sunt si eu pasionat de IT si m-am inregistrat pe acest forum cu speranta de a invata mai multe fiindca  nu sunt asa de experimentat.

• 8 months later...
  • 2 weeks later...
  • Moderators
Posted

Primești sponsorizări de la Olx, Flanco sau alte firme măricele din România în schimbul unor ad-uri pe forum?

Google adsense.

• 2 months later...
  • 6 months later...
  • 6 months later...
Posted

Foarte frumos @gaby din partea ta, chiar daca au trecut atatia ani de zile (12) nu te-ai lasat de asta, inseamna ca esti pasionat si ca iti place foarte mult ceea ce faci chiar daca mai mereu nu ai timpul necesar.

• Upvote 1
  • Downvote 1

a lot of bla bla bla...

• 4 months later...
  • gaby changed the title to Istoria pctroubleshooting.ro sau despre noi

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.