Jump to content

Windows Licentiat Si Programe Marca Microsoft Gratuite Pentru Studentii Ase


gaby

Recommended Posts

Daca sunteti stundent, masterand, sau doctorand la ASE (Academia de Studii Economice) Bucuresti, de acum aveti la dispozitie in mod gratuit, software licentiat marca Microsoft, pornind de la Windows 7 Professional 34/64, Windows Vista Business SP1 32/64, Windows XP SP3, Visual Studio, Expression Studio, pana la Windows Server, SQL Server, Exchange Server, ce nu expira niciodata !

microsoftase.png

!!! Pentru a beneficia de aceasta facilitate va trebui sa accesati link-ul: http://microsoft.ase.ro/msdnaa/, dupa care sa va creati un cont, sa descarcati software-ul/urile dorite, iar mai apoi sa treceti la instalarea acestuia/acestora.

Mai multe detalii despre program:

Programul MSDN AA ofera acces gratuit la tehnologie: Windows 7 Professional 34/64, Windows Vista Business SP1 32/64, Windows XP SP3, Visual Studio, Expression Studio, Windows Server, SQL Server, Exchange Server si multe altele.

Programul se adreseaza oricarui student, masterand sau doctorand din cadrul ASE.

Singura restrictie asupra aplicatiilor descarcate este ca nu pot fi utilizate in scop comercial. Pentru mai multe informatii despre modul de folosire al aplicatiilor descarcate prin intermediul programului MSDN AA va rugam sa cititi MSDN AA End User License Agreement.

Studentii care parasesc ASE-ul nu mai beneficiaza de acest program, conturile folosite pentru accesul la software expira anual. Aceasta nu inseamna ca software-ul deja descarcat nu mai poate fi folosit, ci inseamna ca nu se mai poate descarca software nou.In concluzie, este recomandata descarcarea tuturor aplicatiilor dorite inainte de terminarea studiilor.

P.S: Un motiv in plus sa veniti la ASE, asta daca n-ati facut-o deja ! :))

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Si Politehnica din Timișoara dispune de acest program de ceva ani (3 ani sau mai mulți dacă nu ma înșeli)....este foarte bun programul...de când m-am înscris, numai Windows original am la laptop și pc-uri ...:)

Trăim în mocirla din Balcani

Link to comment
Share on other sites

Si Politehnica din Timișoara dispune de acest program

Oarecum m-ai bucurat :)) si eu era cat pe ce sa merg la ase sa am windows original :)) (glumesc, nu ma pasioneza). Dar ma bucur ca zici ca se da si la poli ca acolo am de gand sa merg... dar pentru asta trebuie sa invat :read:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

nu te inscrii, nu mai e :)) sa terminat la inceputul anului trecut, pentru ca poli nu a platit. nush exact care erau detaliile, dar nu se mai poate. poate ai noroc si reincepe iara.. te anunt cand aud ceva. (nici eu nu miam facut, eu lam primit de la un prieten ce nu foloseste windows) 

love is a verb
Love is a doing word

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

P.S: Un motiv in plus sa veniti la ASE, asta daca n-ati facut-o deja ! laugh.gif

 

Baftă la ASE gaby, dar o facultate care se respectă nu cred că bagă admitere pe bază de dosare. Şi sunt mii de studenţi pe profil econimic ... prea mult stres, deadline-uri pe o zi pe alta, legi care se schimbă şi trebuie să refaci zeci contracte de la o zi la alta, stres, alergătură.

 

Intri uşor, examenele îs uşoare (zic ăştia de pe net), şi mai departe dai cu bâta în baltă, sau te angajezi în cu totul alt domeniu (cum a făcut dan) ...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.