Jump to content

26 members have voted

1. 1. AMD sau Intel ?

• AMD
      5
    • Intel
      21

Recommended Posts

Posted

Cred ca acesta este destinat firmelor.Dar chiar si asa,intr-o firma trebuie sa existe mai mult de 1 PC,nu?

Ori,considerand ca,la o asemenea firma exista 30 de PC-uri...Ar trebui ca firma aia sa plateasca miliarde numai pe procesoarele calculatoarelor astora...

• Moderators
Posted

Sunt prea multe pareri in legatura cu AMD si Intel, sunt prea multi care stiu, si sunt prea multi care cred ca stiu. Iar unii au avut de la inceput AMD, iar altii au avut de la inceput Intel, fiecare cu ce s-a obisnuit singurele pareri pertinente sunt ale carora le-au testat pe-amandoua fime, si la nivel inalt si la nivel mic. si-ar mai fi o conditie.. sa fie obiectiv.

Posted

greu sa fii obiectiv. Omul prin definitie e subiectiv asa ca intro comparatie deasta unde nu poti avea un castigator absolut te vei baza pe... instinct. experienta. sau pe gura mare. 

Ah, si ca tot veni vorba...cald mai e :|

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators
Posted

Ah da, multi pionieri cu bete infipte bine in partea din dos inca se mai bazeaza pe litera regulamentului comunist: AMD se incalzesc si se blocheaza.

Posted

@GoH - In opinia ta , ar trebui sa gandim toti la fel ?

@Courage - Fostul meu CPU { AMD } a ajuns o singura data la 55*C , in 3 ani .

• Moderators
Posted

Eu is mai certaret din fire si cand vad pe altii ca recomanda prastii de surse delux 500W cu placi video gurmande rau ma iau dracii (nenea ala o are pe a lui: daca pe mine m-a tinut 6 ani o sursa delux, atunci e buna firma). Cateodata ma intreb de unde vin.

Ah, sa nu mai zic: ii fac la nenea o configuratie de aveau ceilalti colegi de pe forum o parere buna despre ea, si apare unu cu ditamai jafu de configuratie (bagi i7 si o placa video slaba (nvidia gt630 daca nu ma insel) la un sistem gaming in 3000 lei .. nici celelalte componente nu erau cine stie ce: sursa Inter tech, hdd caviar green (serie lenta), placa de baza cea mai ieftina, carcasa din tabla ieftina (raidmax parca)), si cel care dorea o configuratie a comandat-o ... pe a lui. De-l prindeam pe strada il incuiam cu lacatu in tomberon.

• Upvote 1
Posted

Nu.

ba din contra!

Aceste discutii se nasc din pricina diversitatii ... fie tehnice , fie umane ... Ori ca aceste discutii sa nu mai existe , ar trebui ca toti sa avem opinii la INDIGO .

Nu vreau sa fiu deplasat , dar , daca ar fi sa ne intoarcem in trecut , aceasta lipsa de diversitate a dus la o revolta ... 

Posted

tu vorbeai de discutii in contradictoriu, iau eu eram in contradictoriu cu tine...glumeam si eu

* Daca asta inseamna a glumi , prefer sa nu am simtul umorului ...

- Spre exemplu

http://www.emag.ro/procesor-amd-a10-x4-6800k-4-10ghz-socket-fm2-box-black-edition-ad680kwohlbox/pd/E2ZB0BBBM/... - AMD

http://www.emag.ro/procesor-intel-174-core-small-sup-tm-sup-small-i5-3330-3000mhz-6mb-socket-1155-box-inbx80637i53330/pd/EY1TKBBBM/... - INTEL

Cel putin , mie , imi pare ca INTEL-ul e mai bun , deoarece are :

- Cache de 6 Mb , fata de al AMD-ului care e de 5 .

Ce spuneti ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.