+hedmasster Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Aştept părerile voastre în legătură cu acest layout. ! NU este finazilat . Stiri IT - Games - Tutoriale & Filmari nunti Suceava
gaby Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Intr-adevar, arata bine. Nu am gasit ceva de comentat. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+hedmasster Posted October 28, 2011 Author Report Posted October 28, 2011 New layout : Stiri IT - Games - Tutoriale & Filmari nunti Suceava
+alex008 Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 Arata bine dar daca chestia aia ca un gard de plasa nu e watermark, ti-as recomanda sa fie in spatele meniului si zonei de articole.
+hedmasster Posted October 28, 2011 Author Report Posted October 28, 2011 Acea "plasă" este pentru protecţia imaginii Stiri IT - Games - Tutoriale & Filmari nunti Suceava
+alex008 Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 Am inteles... si cum le faci? Dupa tutoriale? La comanda contra-cost?
+GodsOtherHand Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 tot ce as comenta este ca e destul de incarcat, dar , desii imi plac in general siturile simple, ai reusit sa il faci cu stil. like it. love is a verb Love is a doing word
+hedmasster Posted October 29, 2011 Author Report Posted October 29, 2011 Am inteles... si cum le faci? Dupa tutoriale? La comanda contra-cost? Nu , nu le fac după tutoriale . Unele "creaţii" ajung pe GRAPHICRIVER altele în portofoliu , realizez şi la comandă . Stiri IT - Games - Tutoriale & Filmari nunti Suceava
+hedmasster Posted December 17, 2011 Author Report Posted December 17, 2011 Nu a ieşit perfect .... realizat in grabă Stiri IT - Games - Tutoriale & Filmari nunti Suceava
+alex008 Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 interesant ce imi place cel mai mult este ca se vede foarte hd, fara pixeli aiurea, Sunt vectoriale?
+hedmasster Posted December 18, 2011 Author Report Posted December 18, 2011 Nu , nu sunt vectoriale dar am lucrat cu elemente la rezoluţie mare Stiri IT - Games - Tutoriale & Filmari nunti Suceava
+midnight Posted December 18, 2011 Report Posted December 18, 2011 Ma dar te pricepi Nici nu sunt in stare sa comentez 1
+hedmasster Posted January 10, 2012 Author Report Posted January 10, 2012 Am reuşit să fac un nou layout : Aştept păreri Stiri IT - Games - Tutoriale & Filmari nunti Suceava
+hedmasster Posted January 17, 2012 Author Report Posted January 17, 2012 cazareata.com Stiri IT - Games - Tutoriale & Filmari nunti Suceava
+hedmasster Posted May 18, 2012 Author Report Posted May 18, 2012 @Noul layout al canalului youtube . Cum vi se pare ? 3 Stiri IT - Games - Tutoriale & Filmari nunti Suceava
gaby Posted May 18, 2012 Report Posted May 18, 2012 Nice. Very nice ! 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+hedmasster Posted July 3, 2012 Author Report Posted July 3, 2012 Noua mea "creatie" este interfata site-ului blasterzone . Ce parere aveti ? Stiri IT - Games - Tutoriale & Filmari nunti Suceava
Moderators Dan O. Posted July 4, 2012 Moderators Report Posted July 4, 2012 Eu nu inteleg de ce se opteaza pentru fundalul ala de tip imagine.. cu tot felul de sclipituri, nu se mai evidentiaza nimic din munca designerului, adica ai pus 3 imagini pe o pagina, gata. ai luat ochiu targului. In alta ordine de idei, foarte frumos. Imi place combinatia de culori (header, corp-ul site-ului etc). Logo-ul e foarte frumos. Productie proprie ? 1
+hedmasster Posted July 4, 2012 Author Report Posted July 4, 2012 Background-ul acela e pe post de reclama, o sa se schimbe automat imaginea bg ( mai am putin de lucrat la asta ). Da e productie proprie. Mersi de parere Stiri IT - Games - Tutoriale & Filmari nunti Suceava
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now