Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

E normala durerea, dar nu e durere, e un fel de febra. Dar avand in vedere ca n-ai mai lucrat zona aia (poate) pana acum, e sub forma unei dureri abdominale. Poate ai facut putin efort. Nu e mereu bine sa faci ca spartu' din prima (scuzati-mi franceza), ia-o usor cu exercitiile. Incepe cu exercitii pe care le poti face des. 20-30 repetari cu pauza de 5 minute. Faci 4 serii si atat in ziua respectiva.

Gasisem un filmulet din "Pilates" pe care tot asa, o groaza de exercitii pe care trebuia sa le faci incontinuu timp de 15 minute, sau 20 minute... la inceput nici 3 repetari din fiecare exercitiu nu puteam sa fac. Dupa vreo 2 saptamani faceam ca in video, dar m-am plictisit la un moment dat. :D

Posted

pai dane, nu cred ca fac ca spartu... dar daca stii un video, pune-l si aici

Hell_Spawn n-am habar de grupe de muschi zi-mi ce exercitii si pt ce si cand

LMC (la mintea cocosului) daca se poate

Posted

flotari pentru triceps,spate,piept,abdomen.

genoflexiuni pentru coapse

flotari la banca cu spatele pt triceps,umeri

cu gantera pt biceps,antebrat si tractiuni la bara

uite aici mai multe exercitii cu gantera ExpertVillage

Posted

pai da... detin o greutate de 88-89 de kg, a mea... altceva nu am momentan :)) am dinalea pt maini cu arcuri de trebuie sa le strangi.. ajuta oare la ceva?

Posted

si s-a desenat o pata de suc?

Bun sa revenim la sport.. am gasit pe net 2 metode mult laudate si imi e ca la pomu laudat sa nu te duci cu sacul. Acestea sunt Insanity si P90x. Mie mi se pare cam tras de par cum 2-3 luni de la grasime cam ca mine faci patratele sau ceva asemanator patratelelor. P.S. inca n-am vazut nimic din el deci nu stiu cu ce se mananca sau mai bine zis slabeste =)) tot ce am inteles e ca nu iti trebuie echipamente numai tu si corpul tau... sau ceva de genu

Posted

Am auzit doar de Insanity, si nu e pentru incepatori :)). Oricum, nu cred ca-l gasesti piratat, trebuie sa cumperi packetul de videouri... .

P90x n-am auzit de el.

Oricum, de ce te strofoci atat cand ai atatea pe youtube. Fa-ti tu un workout sau dai un search pe google, gasesti zeci, nu-ti trebuie profesionist :)), mai ales ca pentru inceput trebuie sa dai grasimea jos si mai apoi sa te definesti.

http://www.gymjunkies.com/home-workout-for-beginner/

Dai niste cautari cu "Workouts for fat loss, bodyweight loss workouts, workouts for begginers" si asa mai departe, gasesti multe.

fWy1P.gif

Posted

de ce atatea programe? Manca si tu mai sanatos ( sti si tu ce ingrasa si ce nu ingrasa asa tare), fa un program (gantere (poti folosi sticle de 2 sau chiar 6 litri daca ai), abdomene, flotari, genoflexiuni.)Partea faina la programele alea e ca slabesti repede..dar tre sa fi foarte strict, asa ca is mari sansele sa te lasi. Fa un program mai domol si va fi mai ok. Also, nu manca seara !!!!

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Alex e îndrăgostiiiiit. Am dreptate? :Dhug.gifinlove.gif

P.S. Penală faza cu ţâţilii

La P.S. e usor sa razi de altii lasa ca va platesc eu la toti intr-o buna zi SYKyN.gif

La faza cu indragostit. Din pacate nu sunt... dar vreau sa ma pregatesc la momentul cand o sa fiu si sa nu ma mai gaseasca nepregatit. Faptul ca stau toata ziua si aici nu exagerez deloc, in casa e unul din motive pt care inca nu.

Pai de ce vreu? pai sa arat bine... + o sa am o nunta in o luna de zile mai multe sau mai putine zile. Vreau sa fiu ok sa pot iesi la pick up fara complexe dinastea. Plus ca stau cam rau cu increderea si sunt sigur ca asta ar ajuta mult... nu ma intelege gresit dar ma gandesc serios.... 18 ani si ceva si fara fata si vad atatia oameni mai putin grozavi ca mine si se vad cu toata bunaciunile sau nu...

Da stiu a sunat cam disperat

Posted

eh, sper ca ai inteles ca era o gluma amicala. Nu vreau sa fiu rau sau ceva (si eu am ceva tzatze, nui stres).

Foarte bine ca vrei sa faci ceva, acuma apucate.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Stai man linistit, vine timpul tuturor :)). Si eu pierdem vremea in casa FOARTE mult, si nu pot zice ca arat rau (sunt modest de felul meu, sincer :)) )... dar am avut destule probleme cu fetele incat am zis ca pana la 30 ani, nu-mi trebuie femeie + mi se pare de prost gust sa te bagi in seama cu o fata (aka sa o agati, pick ups and stuff), atata timp cat ea nu da interes. Dar... s-a intamplat.

E mai bine singur, stai linstit, e foarte costisitor cu :)). Eu sunt strangator de felul meu, abea daca cheltuiam 10lei pe saptamana, desi aveam... de cand sunt cu ea, marog, la inceput, se duceau cam 2, 3 mil pe saptamana... .

Nu ar trebui sa te simti rau in pielea ta... asta esti.

Gandeste-te mai degraba la sanatate decat la fete, so, pune-te pe treaba! :))

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

astea nu sunt cumva pt femei? poate imi fac corpu de femeie si ma fluiera astia pe strada =))=))

E un barbat in spate daca esti atent. Sunt exercitii pentru abdomen, nu conteaza fata, baiat cal..ceva.,.

Posted

desi la prima vedere in video-uri training de la ultimul link pare mai usor... dupa ce am incercat si nu am reusit nici un circuit pare mai simplu cel din primul video :))

si inca ceva.. la aia care stai ca o lumanare trebuie sa ai grija? am senzatia ca daca nu ai grija iti rupi gatu sau ceva de genu

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.