Jump to content

Recommended Posts

Posted

Faza cu increderea e naspa ... Daca n - am cumparat vreodata de la ei ce fac ?

Gen ... N - am cumparat nicodata de la PCGarage , pe net lumea e 50%-50% cu ei ...

Unii ca nu respecta comenzi etc ...

Posted

Cand vorbim de firme mari, poti ajunge la un rezultat in final. Fie cu ajutorul tribunalului sau nu. Cand iti iei teapa de la o persoana fizica, poti sa te impusti.

Posted

Pai zic sa nu se ajunga pan' acolo .

Sigur , si eMAG face gafe , poate si cel . ro  ...

Dar zicea nenea Courage de Azerty odata ... n - am auzit de asa ceva ... Gen , faima neh ...

De okazii , cica sunt si magazin '' first buy '' .

Tu de unde ai luat ? :) 

Posted

Frecventez eMAG, PC Garage si Shop4PC. Cei din urma au sisteme de racire si anexe (materiale termoconductoare, inclusiv pad-uri termoconductoare pe care le folosesc in diverse aplicatii, inclusiv placi video) pe care nu le gasesti la ceilalti 2 si nici in alte 14.000 de magazine.

• Moderators
Posted

Sper că eşti conştient că poţi avea probleme cu orice magazin :)

Eu am vreo 5 comenzi de la PCgarage până acum, câteva cu 0 lei, livrate impecabil.

Posted

Nu am un favorit din punctul asta de vedere. Nu am avut probleme cu eMAG sau PC Garage.

O singura data am fost la garantie la eMAG cu un HDD defect pe care mi l-a schimbat cu un exemplar nou in 2 zile.

Nu am primit niciodata altceva decat ceea ce am cerut.

La Shop4PC nu am facut niciodata comanda cu livrare. Am luat direct din magazin.

• Upvote 1
Posted

Ultimele cateva posturi cred ca se incadrau mai bine intr-un topic nou care sa aibe numele "Recomandari de magazine IT de incredere" sau ceva de genul :P.

In afara de eMag si PC Garage cu care am avut si eu de-a face de cateva ori, si cu care nu am avut probleme, am mai comandat si de la Badabum.ro, ITmix.ro si Mediadot.ro, care au de multe ori preturi mai mici decat concurenta si cu care iarasi nu am avut probleme.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 3 months later...
Posted

Done as you said .  :D 

La sursa , unde la piticul meu am pus 550 W ... [ la 450 urla ] d'aia pun la astea mai puternice direct 600 + ...

Cat despre SSD ... n - am folosit , nu comentez .

La racire , iar nu stiu ce sa zic [ unde - s ambele active ... I got nothing to be said ] .

Posted

Configuratii 2015

Office 2015:http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1166117/

--> Placa video MSI GeForce 210 1GB DDR3 64-bit HDMI

-->Hard disk Toshiba DT01ACAxxx 500GB SATA-III 7200 RPM 32MB

-->Memorie Crucial 4GB DDR3 1600MHz CL11 Single Ranked

-->Carcasa Spire Lugen 1603

-->Procesor Intel Pentium Dual-Core G3250 3.2GHz box

-->Placa de baza ASRock H81M-VG4 R2.0

Am optat pentru o placa video in loc de dvd-writer o sa puteti juca gta 4 pe low-medum,farm simulator, serious sam 3 pe low-medium dar va merge ceva :)).

Gaming 1500:http://www.mediadot.ro/wishlist/54731/

-->Memorie Kingmax DDR3 4096MB 1600Mhz

-->Placa video MSI Radeon R7 250 2GB GDDR3 128-bit [OC Edition]

-->SSD Kingston V300 2.5 SATA3 120GB 7mm

-->Carcasa Segotep SG-631B Blue

-->Procesor Intel Pentium G3440, LGA1150, 2 nuclee, Frecventa 3.30 GHz, Cache L3 3MB (BOX)

-->Placa de baza ASUS H81M-K, Socket LGA 1150, Chipset Intel H81, Micro ATX

-->Sursa Sirtec ECO II 450W, 1x PCI-E 6 pin, 3x SATA, 3x Molex, Dual Rail

O sa destul de multe jocuri pe low-medium.

Gaming 2000:http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1166172/

-->Hard disk Toshiba DT01ACAxxx 1TB SATA-III 7200 RPM 32MB

-->Memorie Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1600MHz CL11 SR x8 Low Profile

-->Placa de baza ASRock B85M-HDS

-->Sursa Sirtec - High Power Eco II 450W

-->DVD-Writer ASUS DRW-24F1ST Retail black

-->Procesor Intel Pentium Dual-Core G3258 3.2GHz box

-->Placa video Zotac GeForce GTX 750 1GB DDR5 128-bit HDMI

-->Carcasa Delux ME881 Black-Blue

Veti putea juca cam majoritoate jcourilor pe medium-spre high cu fps-uri medii.

Nu am mai avut timp de sistemul de 2500 ron dar o sa revin.

Posted

Si ai pus una mai slaba decat cea cu care vine deja procesorul.

Iar asta imi aduce aminte de ... mine ! :))

Nu am mai stat sa vad cea cu care vine deja procesorul.

Graba asta. :-??

Eu de ce nu m - am gandit la scuza asta ?

Posted

Iar asta imi aduce aminte de ... mine ! :))

Eu de ce nu m - am gandit la scuza asta ?

Am vazut topicul  :(  ce cearta era pe acolo , oricum am decis sa revin cu configuratia de 2500 lei.

Configuratie 2015 Gaming 2500 lei:http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1167327/

-->Sursa Enermax NAXN 500W

-->Placa de baza MSI B85-G43

-->Procesor Intel Core i3 4330 3.5GHz box

-->Memorie Transcend JetRam 8GB DDR3 1333MHz CL9

-->Placa video Sapphire Radeon R7 250X GHz Edition Vapor-X 2GB DDR5 128-bit

-->Carcasa RAIDMAX Vortex

O sa puteti juca cam toate jocurile noi aparute pe detalii high cu fps destul de decente.

Am ales o sursa de la enermax care dupa parerea mea sunte cei mai buni producatori de surse la ora actuala, aceasta sursa atingand pe amandoa linii de 12V 45 de Amperi avem 8 GB ram o placa foarte bine dotata dupa parerea mea in bugetul disponibili un i3 4330 din a patra generatie i3 si o placa video care o sa va duca jocurile cu fps-uri mari, am ales amd in loc de nvidia.

I'm a fan amd. :P

Posted

Din pacate nu mai pot sa dau edit m-am grabit si nu prea imi convine configuratia de mai sus am facut una mult mai buna.

Gaming 2500 lei best:http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1167342/

-->Placa de baza ASRock B85 Pro4

-->Procesor Intel Core i3 4130 3.4GHz box

-->Placa video GIGABYTE GeForce GTX 750 Ti OC WindForce 2X 2GB DDR5 128-bit

-->Memorie ADATA Performance 8GB DDR3 1600MHz CL11 retail

-->Carcasa Delux ME881 Black-Blue

O sa puteti juca cam toate jocurile noi aparute pe detalii high-ultra cu fps-uri decente.

Configuratia aceasta e cu mult mai buna decat cea de mai sus avem o placa video gtx geforce 750 ti mai buna(nu cu mult) decat cea de mai sus 8gb 1600Mhz nu 1333 ca cea de mai sus restul componentelor sunt la fel depaseste unpic bugetul dar merita.

Scuzati pentru dublu post.

Posted

Am vazut topicul  :(  ce cearta era pe acolo , oricum am decis sa revin cu configuratia de 2500 lei.

Configuratie 2015 Gaming 2500 lei:http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1167327/

-->Placa de baza MSI B85-G43

-->Procesor Intel Core i3 4330 3.5GHz box

-->Memorie Transcend JetRam 8GB DDR3 1333MHz CL9

-->Placa video Sapphire Radeon R7 250X GHz Edition Vapor-X 2GB DDR5 128-bit

-->Carcasa RAIDMAX Vortex

O sa puteti juca cam toate jocurile noi aparute pe detalii high cu fps destul de decente.

Am ales o sursa de la enermax care dupa parerea mea sunte cei mai buni producatori de surse la ora actuala, aceasta sursa atingand pe amandoa linii de 12V 45 de Amperi avem 8 GB ram o placa foarte bine dotata dupa parerea mea in bugetul disponibili un i3 4330 din a patra generatie i3 si o placa video care o sa va duca jocurile cu fps-uri mari, am ales amd in loc de nvidia.

I'm a fan amd. :P

Diferente de opinii ... Alex nu e baiat rau , chiar vad ca vrea sa ma ajute sa invat programare de la 0 , lucru care nu - l vezi foarte des '' online '' , zic eu .

La randu - mi , nu sunt in vreo neconcordanta cu ceva sustinut de el sau altcineva .

Suntem doar doi baieti prea certareti .

Consider ca am facut pace demult .

Nu mi - am propus niciodata vreo '' harjoneala '' macar , cu cineva pe aici , d'apai o cearta ...

Pentru mine , drept tinte au fost chiar GOH si Dan , am gresit , avand in vedere ca pot invata multe de la ei , oferindu - mi ajutorul fara sa stea prea mult pe ganduri ...

Corect ar fi sa spui '' amd fan '' .

• gaby unpinned this topic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.