Jump to content

Libertatea Internetului Din Romania Este In Pericol, Dupa Semnarea Unui Acord


alex008

Recommended Posts

Libertatea Internetului din Romania este in pericol, dupa ce tara noastra a semnat Anti-Counterfeiting Trade Agreement (ACTA).

ACTA, care reprezinta Acordul Comercial Impotriva Pirateriei, a fost semnat de Uniunea Europeana si de statele membre, joi, la Ministerul Afacerilor Externe din Japonia, potrivit MOFA, un site al Ministerului nipon al Afacerilor Externe.

La eveniment au participat reprezentanti ai Uniunii Europene, dar si ai 22 de state membre, care au semnat acordul. Printre tarile care au semnat ACTA se numara si Romania.

Singurele state din UE care nu au avut reprezentanti care sa ia parte la ceremonie sunt Cipru, Estonia, Germania, Olanda si Slovenia. Aceste tari sunt asteptate sa semneze si ele ACTA.

Totodata, viceministrul Afacerilor Externe, Joe Nakano, a participat la ceremonie din partea Japoniei, tara care a demarat initiativa acestui acord.

In plus, Australia, Canada, Japonia, Coreea de Sud, Maroc, Noua Zeelanda, Singapore si Statele Unite ale Americii au semnat ACTA inca de pe 1 octombrie 2011.

Joe Nakano si-a exprimat increderea ca semnarea acestui acord ar urma sa creeze o mai buna colaborare internationala privind lupta impotriva pirateriei pe Internet. Totodata, Nakano a precizat ca Japonia intentioneaza sa coopereze cu UE si cu alti semnatari ai ACTA, pentru a convinge si alte state, in acest scop.

Tratatul ACTA se refera la o mai buna combatere a pirateriei pe Internet si la o mai buna protejare a proprietatii intelectuale. El este conceput impotriva incalcarii drepturilor de autor, iar aplicarea lui ar putea sa aiba consecinte mai grave decat incalcarile SOPA si PIPA.

acest articol a fost copiat de pe ziare.com... oricine are ceva impotriva rog sa sesizeze staful pentru a fi sters

Link to comment
Share on other sites

Tin sa cred ca toata chestia cu SOPA si PIPA au fost doar asa, de fatada, principalul "plan" fiind ACTA. Pragatiti-va pentru un al 3lea razboi mondial=) (THE END IS COMING).

Marog, ce vor ei sa faca este, pe de-oparte FOARTE STUPID pentru ca lumea nu face pe net altceva decat ce face TV-ul/radioul, adica promoveaza oarecum muzica, filmele, jocurile (hai sa fim seriosi, 95% din vedete se scalda in bani, chiar le pasa lor de copyrights? LOL OK); si de asemenea e ceva care cere multa munca. :bag:

+ 20 ani inchisoare pentru mp3s? really? Si ratatii care omoara, violeaza etc i-au cate 2-5 ani? Brainwashed faggots.

http://www.youtube.com/watch?v=-tD1yaE0GfQ

Tipul asta zice niste lucruri interesante in videorile lui.

fWy1P.gif

 

Link to comment
Share on other sites

Si tocmai deacea am relatat intrun topik deschis mai recent de colegul GOD ca totul are rolul banului.Cu cati mai multi bani cu atat mai bine ajung bani la autori si la stat prin taxe si impozite si sa vezi ce de taxe si impozite exista ptr muzica si ptr orice este comercializat ptr internat dar sa vezi ce le vor ridica cei din guverne,mai ales guvernele din tratatul semnat.da totul e politic creat.deoarece banii realii care trebuia sa ajunga in buzunarul tuturor din castiguriii vor devenii reali si nu se va mai face un tottal la fiecare produs ca pierderi in proportie de 15%-50%.deci ce ramane de facu?

Link to comment
Share on other sites

Internetul a devenit extrem de periculos pentru masoneria mondiala

Dezvaluirile si informatiile alternative oferite in principal de catre bloggeri si comunitati nedependente de mass media corporatista au devenit in ultima vreme tot mai numeroase si mai credibile, punand in real pericol campaniile de manipulare colectiva la nivel global. Planul masonic de stavilire a acestei adevarate treziri mondiale contine 2 elemente:

1. Controlul si restrictionarea internetului pe diverse motive: de securitate, comerciale, administrative, etc. Astfel se creeaza bazele unei cenzuri globale a internetului dupa modelul experimentat in China, a detectarii si reprimarii opozantilor dictaturii noii ordini mondiale.

2. Preluarea subiectelor asa zis "conspirationiste" de catre mass media aflata sub control masonic. Crearea de falsi opozanti si directionarea curentului de trezire pe linii moarte.

(Un USER pe adresa de net al stirilor de mai sus afisate afirma aceste lucruri)

Link to comment
Share on other sites

Staţi că n-am înţeles: dacă vreau să văd un FILM, trebuie să-l CUMPĂR? (la fel şi Sistemul de Operare sau Jocurile) :((

exact... mai mult chiar: producatorii (de muzica, de filme, jocuri etc) pot cere proveiderului de net (rds spre exemplu) date personale si supravegherea (practic) actiunilor tale, fara a avea nevoie de un mandat de la judecator... adica duce la incalcarea intimitatii

Link to comment
Share on other sites

wtf? :( Să mă apuc să ard dvd-uri cât mai am timp.

asta ma gandeam si eu si m-am lovit de niste probleme cu dvdwriteru.. maine cred ca il scot si il suflu de praf... poate trebuie sa cumpar un cd de curatare sau poate am noroc si mai e in garantie si mi-l schimba

Link to comment
Share on other sites

da tot tu esti vinovat inclusiv cel ce downloadeza deoarece tu iy furnizezi internet, si deoarece e ca si cum esti complice.cine stie poate intro ancheta,daca ar fi norokul tau,daca te ar intreba si ai putea sa le dovedesti ca nu ai treaba personal cu acea perosana .numai ca acea persoana sa nu te traga dupa ea drept razbunare :D

Link to comment
Share on other sites

adevarat dar trist! poate deja trebui sa ne facem reteaua noastra de internet propie ! ce spuneti :D:) eu deja ma pus si facut un mesaj la mine pe pagina de Facebook ! cei care vor sa dea click si sa distribuie,aveti sa dati doarun siplu click pe "Sprijina mesajul meu ! / Supports my message!" si veti fi condusi direct la mesajul meu....

Google deja se schimba : Google Politici şi principii

Link to comment
Share on other sites

ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement) nu va putea intra in vigoare, chiar daca a fost semnat de 22 de state membre ale UE, daca nu va fi votat in PE. Parlamentul European a votat in noiembrie 2010 o rezolutie in care s-a aratat impotriva ACTA, pozitie adoptata de eurodeputatii romani socialisti si liberali, in timp ce popularii au votat contra rezolutiei, deci pentru ACTA. Ramane de vazut care va fi situatia in mai, cand acordul ajunge in PE, intai in comisiile de specialitate si apoi la votul plenului.

Noul text al tratatului va ajunge in comisiile de specialitate ale PE pentru analiza, comisia parlamentară responsabilă cu acest text fiind cea pentru comert international. Alte patru comisii vor prezenta opinii: comisiile pentru dezvoltare, industrie, cercetare si energie, afaceri juridice si libertăti civile.

Abia după ce este discutat si votat în comisii, propunerea poate fi dezbătută si votată în plen.

În cadrul acestui proces, Parlamentul European, comisiile si serviciile sale vor organiza seminarii si reuniuni cu experti, reprezentanti ai societătii civile si alte părti vizate, pentru ca toate opiniile să fie ascultate.

Socialistii romani – impotriva

Daciana Sarbu, eurodeputat socialist, a postat pe Facebook un mesaj in care arata clar ca socialistii romani nu vot vota pentru ACTA.

“Dragi prieteni, noi am votat in PE pentru a ne exprima ingrijorarea in legatura cu continutul ACTA si pentru a cere TRANSPARENTIZAREA dezbaterii despre ACTA, nu pentru ACTA”, arata eurodeputata, referindu-se la rezolutia adoptata in urma cu mai bine de un an. “Votul propriu-zis nu a avut loc, iar atunci cand va avea socialistii nu vor sustine ACTA! Guvernul Romaniei este cel care a semnat acordul ACTA, angajand Romania, fara consultare publica prealabila”, mai arata Daciana Sarbu.

sursa !

Link to comment
Share on other sites

nu va putea intra in vigoare, chiar daca a fost semnat de 22 de state membre ale UE, daca nu va fi votat in PE. Parlamentul European a votat in noiembrie 2010 o rezolutie in care s-a aratat impotriva ACTA, pozitie adoptata de eurodeputatii romani socialisti si liberali, in timp ce popularii au votat contra rezolutiei, deci pentru ACTA. Ramane de vazut care va fi situatia in mai, cand acordul ajunge in PE, intai in comisiile de specialitate si apoi la votul plenului.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.