Jump to content

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted

Niciodata cand intri pe un site nu se cer functii ''midnight'', in primu rand trebuie sa respecti regulile impuse de respectivul Chat/Site, si sa aduci '' valoare'' site-ului. Interesante reguli gaby,felicitari, dar ca membru sa zic asa nu am acces la anumite lucruri, dar nu-i nimic... Un regulament foarte frumos, sii... ce sa mai zic, The Best ... Numai bine....

• Upvote 2
  • Moderators
Posted

Niciodata cand intri pe un site nu se cer functii ''midnight'', in primu rand trebuie sa respecti regulile impuse de respectivul Chat/Site, si sa aduci '' valoare'' site-ului. Interesante reguli gaby,felicitari, dar ca membru sa zic asa nu am acces la anumite lucruri, dar nu-i nimic... Un regulament foarte frumos, sii... ce sa mai zic, The Best ... Numai bine....

+Midnight a întrebat cum poate deveni VIP, nu a zis: "dă-mi VIP! (că de nu te sparg)", etc.

Şi la care regulament te referi? Acela scurt (făcut da gaby) sau cel mai lung (făcut de mine)?

• Moderators
Posted

Well well well ...

Banned - în caz că eşti banat :bag:

Guest - nici nu trebuie

Validating - ştim

Member - ştim

+Helper - când depăşeşti 199 de posturi

vetstar.gifVeteran - când depăşteşti 499 de posturi

Ambasador - când depăşteşti 999 de posturi

Moderator - există a existat topic

Administrator - nu se dă (logic)

Acum, care sunt cerinţele pentru a deveni VIP, ţinând cont că Ambasadorii au facilităţi mai mari?

• Upvote 1
Posted

Acum, care sunt cerinţele pentru a deveni VIP, ţinând cont că Ambasadorii au facilităţi mai mari?

Pai, eu cred ca scrie in primul post :D:

VIP - utilizatorii din acest grup sunt persoane fara limitari, cu iconita si culoare speciala, in care echipa de administrare are incredere. (incredere care se capata din vechime si pertinenta activitatii)

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.