Jump to content

Recommended Posts

Posted

Apropo cã venii vorba.. Gaby cred cã trebuie sã dai edit.. Ambasadors nu au atâtea 'drepturi' , precum sunt menționate mai sus.. A fost demult.. + cã s-au mai scos din funcțiile ce erau la acest grad (presupun)

Posted

Ce drepturi sunt trecute in primul post si nu mai sunt?

Pãi ca Ambasadors ( hide la propriul topic/post , aici e adevãrat ) , dar nu și cel al celorlalți Membrii :D + nu pot șterge nimic din ce zice acolo! .. Nu cã vreau sã șterg, ca fapt divers .. Un fel de moderator acest grup? Adica?

Și despre ce limitãri este vorba?

Posted

Atunci cand ti se da in grija o categorie, poti "soft-deleta" si posturile celorlalti membrii, si primesti si alte accese de moderare (cum ar fi warn, close topics, open topics, move, merge, etc.). Sincer, nu mai stiu toate limitarile membrilor obisnuiti, insa sunt cele precum numarul maxim de puncte de reputatie pe care le poate da pe zi, numar maxim de imagini permis intr-un topic, etc.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Yep, la 5000 facem si statuie laugh.gif.

As dori sa atrag atentia asupra acestei afirmatii facuta de conducerea acestui forum. Un forum care se mandreste cu sinceritatea sa, precum si cu taria de caracter necesara respectarii tuturor promisiunilor.

Va doresc o zi buna in continuare, la cautat de material pentru statuie!

love is a verb
Love is a doing word

Posted

As dori sa atrag atentia asupra acestei afirmatii facuta de conducerea acestui forum. Un forum care se mandreste cu sinceritatea sa, precum si cu taria de caracter necesara respectarii tuturor promisiunilor.

Va doresc o zi buna in continuare, la cautat de material pentru statuie!

Cupru, fier, ce material ai dori? Că deja m-am apucat de una.

Posted

Despre al cui avatar discutați, despre al meu? Vi se pare că avatarul meu, sufleul meu de avatar, are tentă pronografică? RUȘINE!!!

Off-Topic: 5000 Posts, 0 Warning points :-w Îmi vine să-mi sparg capul, eu am 200+ și un warn de la Courage. Nu se poate să fie cu expirare peste 30-60 de zile? Vă rog :o3

Posted

Acum on topic: Moderator pe secțiuni se ia cu orice rank presupun, nu? Adică poți să ai și Membru, că vei primi Moderator doar pe o secțiune.

Dacã te dovedești de ajutor forumului și considerã Administratorul cã ești competent și apt pentru funcție, da se poate.. ( desigur nu e cazul tuturor .. )

Posted

In principiu, nu. Se poate face cerere doar cand se ajunge la gradul de Ambasador. Daca totusi se observa ca utilizatorul are cunostinte, vointa si este suficient de matur pentru a modera o categorie, se poate trece peste conditia amintita mai devreme.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

In principiu, nu. Se poate face cerere doar cand se ajunge la gradul de Ambasador. Daca totusi se observa ca utilizatorul are cunostinte, vointa si este suficient de matur pentru a modera o categorie, se poate trece peste conditia amintita mai devreme.

Aici parcã te-aș contrazice puțin.. :)

Posted

Kennzo. Mai incet cu apropourile, nu esti deloc subtil.

Gods am dat în cap omului și l-am obigat sã facã ca mine?!.. Nu prea cred dãguțã! I can't think so..

Ps: E diferențã de la a obliga, pânã a zice..

Posted

daca tot o arzi pe diacritice, scrie o propozitie intreaga cu ele..nu doar pe bucati...

Defapt în mare parte folosesc diacritice.. :-? Eventual la Pc unde nu le am.. :P

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.