Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ikariam este un joc dezvoltat de Gameforge. El este un joc de strategie care se joaca direct din browser, deci nu necesita instalarea, doar o conexiune la internet. La inceput vei primi un oras situat pe o insula. Pentru a te dezvolta este nevoie sa extragi resurse. Sunt sapte tipuri de resurse:

1. Cetatenii pe care ii poti folosi pentru extragerea unor resurse;

2. Aur cu care poti cumpara nave de comert, necesari pt intretinerea trupelor, in comert si altele;

3. Materiale de constructie - pot fi extrase de cetateni si sunt utile in dezvoltarea cladirilor

4. Vin - pote fi culese de cetateni si sunt utile in mentinerea satisfactiei cetatenilor - o satisfactie mai mae o productivitate mai mare;

5. Marmura - pote fi extrasa de cetateni si este utila in dezvoltarea cladirilor;

6. Cristal - pot fi extrase de cetateni si sunt utile in dezvoltarea unor cladiri si trupe

7. Sulf - pot fi extras de cetateni si este util in dezvoltarea cladirilor si trupelor

screenshot_1.jpg

Resursele care le poti gasi pe fiecare insula sunt: cetatenii, aurul si lemnul.

Vinul, marmura, cristalul si sulful sunt resurse ce le poti gasi individual pe insule diferite (fiecare insula va avea doar una dintre aceste patru resurse de lux, alaturi de primele trei enumerate).

Pentru a-ti procura o alta resursa de lux, oricare sau toate, din cele trei ce nu sunt pe insula pe care ai inceput jocul este nevoie sa faci schimb sau sa colonizezi pe insule cu resursa de lux dorita.

screenshot_3.jpg

Daca te-am convins sa te apuci de acest joc de browser te sfatuiesc sa citesti ghidurile de pe forumul jocului, pentru a te putea descurca mai bine si a intelege mai bine

• Upvote 2

Posted

Frumooooooooos. N-am mai jucat din 2009 ikariam ;)) De aceea mi-am facut cont exact acum :)).

da add la friends la nerogermanicus

Jucam acum 2-3 ani :)

acuma ai sa-ti alegi forma de guvernare ca: democratia, aristrocratia si altele cu avantaje si dezavantaje

Posted (edited)

Si eu am jucat acum 2-3 ani, insa doar cateva zile. Nu stiu de ce nu am mai continuat

Adaugati-ma la prieteni, nick : midnight

Edited by midnight
  • 3 months later...
  • Moderators
Posted

Si eu am jucat acum ceva timp, era frumos, interesant, dar solicita prea mult timp. Eu din cauza asta am renuntat, mai intru rar sa vad ce-a mai fost adaugat in joc, dar nu rezist prea mult.

Posted

De miercuri s-a adaugat si pe serverul romanesc noua versiune grafica si arata ca in pozele de mai jos. Fata de vechea versiune s-au mai adaugat 2 spatii pentru cladiri.

screenshot_4.jpg

screenshot_3.jpg

screenshot_5.jpg

screenshot_6.jpg

• Upvote 1
Posted

Eu m-am lasat de ikariam... daca vrea cineva un cont cu 76800 de puncte, 4 insule, deci din fiecare resursa..astept pm. Primul venit primul servit.

acount deleted

• 1 year later...
  • Moderators
Posted

M-am reapucat de Ikariam :)

Mi-am gasit conturile vechi, dar mi-am facut unul nou.

Pe lumea Beta mi-am regasit contul cu 800.000 puncte, vreo 400 milioane gold, dar nu prea multe resurse. (fiind inactiv am fost jefuit) Dar e mort serverul, cei care mai joaca joaca sa faca scor.

Pe Kappa mi s-a reactivat contul si ma dat la marginea hartii, norocul meu ca am gasit lumea destul de activa in zona,

Pe Omnikron am inceput de 2 saptamani, si am ajuns la 25000 puncte, si e foarte multa activitate. Mai dau si eu click-uri seara... cand ma plictisesc. :P

• 1 month later...
  • 2 years later...
  • Moderators
Posted

Nu ca as vrea sa resuscitez un topic vechi, dar mai joaca cineva IKARIAM ?

A trebuit sa plec in delegatie 3 sapt..si sunt singur peaici si beau bere si joc Ikariam ca sa nu ma plictisesc. :D Mai e cineva de pe forum care joaca ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.