Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...

• 3 weeks later...
Posted

goodfellas.jpg

Goodfellas (1990)

Un film care a inspirat povestea jocului Mafia II, prezinta povestea unor prieteni din copilarie, care trebuie sa creasca si sa se adapteze unui cartier si unei vieti in care legile mafiei dicteaza mersul lucrurilor.

Nu sunt in postura in care sa acord note unui film, dar din punctul meu de vedere cred ca merita un 9.5 :good:

Posted

goodfellas.jpg

Goodfellas (1990)

Un film care a inspirat povestea jocului Mafia II, prezinta povestea unor prieteni din copilarie, care trebuie sa creasca si sa se adapteze unui cartier si unei vieti in care legile mafiei dicteaza mersul lucrurilor.

Mi-a trezit interesul postul tau si am vazut si eu filmul. Merita vazut! Un film bun cu mafioti, nota 9 (obligatoriu de vazut) de la mine

Posted

@ alex008 - ma bucur ca ti-a placut.

Il Capo dei Capi

il-capo-dei-capi-bannerdef.jpg

Il capo dei capi prezinta viata cunoscutului mafiot Toto Riina, de la copilaria complicata pina la preluarea puterii in Cosa Nostra, parcurgind toate etapele si pana in momentul in care acesta a fost arestat (1993). In prezent Toto Riina este in arest la Milano.

Se crede că a ucis personal în jur de patruzeci de oameni și-a ordonat moartea a câtorva sute.

10 Recomand :good: (un film care ilustreaza foarte bine viata unui mare mafiot care inca este in viata)

• 2 weeks later...
Posted

Hotel Transylvania

hotel-transylvania-3d-1680x1050-660x412.jpg

Bine aţi venit la Hotel Transylvania, extravagantul hotel de cinci stele al lui Dracula, unde monştrii şi familiile lor se pot simţi în largul lor, fără a fi deranjaţi de oameni. Într-un weekend cu totul special, Dracula i-a invitat pe câţiva dintre cei mai faimoşi monştri ai lumii — Frankenstein cu soţia, Mumia, Omul Invizibil, o familie de vârcolaci şi mulţi alţii — pentru a sărbători cea de-a 118-a zi de naştere a fiicei sale Mavis. Lui Dracula nu i se pare că va avea probleme dacă va comanda în afară mâncarea pentru petrecerea acestor ciudaţi — dar universul său se va prăbuşi când un muritor de rând va pune piciorul pentru prima dată în acest hotel şi… se va împrieteni cu Mavis.

Frumos, a trecut ceva timp de cand am vazut o animatie asa buna. M-am amuzat pe cinste, chiar daca am stat in primele randuri :)).

fWy1P.gif

• 1 month later...
Posted

z1jrJ.jpg

Premium Rush (2012)

Un curier nu renunta indiferent de pericolele ivite in cale si resueste sa-si duca misiunea pana la capat. Un film orginal din punctul meu de vedere. Un film care merita vazut.

• 2 weeks later...
Posted

vNwHF.jpg

The Way Back (2010)

Povestea unui ofiţer polonez de cavalerie capturat de Armata Roşie, care reuşeşte să evadeze din Gulagul siberian în 1941. Inspirată din romanul "The Long Walk: The True Story of a Trek to Freedom" al autorului polonez Slawomir Rawicz, drama "The Way Back" are în centrul acţiunii un grup de prizonieri de diverse naţionalităţi dintr-un gulag siberian care reuşeşte să evadeze şi să îşi croiască drum spre India. În anul 1940, sătui de frig, foame, persecuţii, lipsă de îngrijiri medicale şi execuţii nemeritate, Janusz, Tomasz, Voss, Valka şi Smith decid să sfideze autorităţile sovietice şi să evadeze din lagărul de muncă. Nevoiţi să traverseze cu piciorul teritorii necunoscute şi sălbatice şi să înfrunte vitregiile naturii, foştii prizonieri parcurg aproximativ 6.400 de kilometri în drumul lor spre libertate, mărşăluind prin Mongolia, China şi Tibet, prin deşertul Gobi şi prin Munţii Himalaya, cu scopul de a ajunge în India. În timpul călătoriei lor dramatice, în cursul căreia unii dintre ei îşi pierd viaţa şi alţii îşi rătăcesc credinţa şi speranţa, Janusz, Valka Tomasz, Smith şi Voss o întâlnesc pe adolescenta Irena şi o iau sub aripa lor ocrotitoare pentru a o ajuta să supravieţuiască.

Posted

The-Hobbit-An-Unexpected-Journey-Dwarves-Banner.jpg

The Hobbit: An Unexpected Journey

S-a ridicat la asteptarile mele. Cadre superbe, te lasa masca; detalii, efecte frumoase (in mare parte e la fel ca prima trilogie, cand vine vorba de efecte); actorii si-au jucat rolurile foarte bine; povestea, awesome, au incercat sa nu scape nimic si sa zica cate ceva despre toate.

Deja nu mai am rabdare sa vad si celelalte 2 parti.

fWy1P.gif

Posted

Soul men

0309soulmen1_CR.jpg?partner=allrovi.com

Are de toate filmul asta, dar cel mai mult... are pe Jackson si Bernie, God bless them. Recomand cu caldura, am ras cu barba pan' la podea. Nu stiu cum de nu l-am vazut pana acum, nu prea am omis nimic de la SJ.

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012)

abraham-lincoln-vampire-hunter-666199l-1

ABRAHAM LINCOLN: VÂNĂTOR DE VAMPIRI analizează viaţa secretă a celui de-al 16-lea preşedinte american şi povestea nespusă care le-a modelat naţiunea. Realizatorii vizionari Tim Burton şi Timur Bekmambetov (regizorul filmului “Wanted”) contribuie cu o voce proaspătă la ştiinţa sângeroasă privind vampirii, imaginându-l pe Lincoln drept cel mai mare vânător de vampiri din istorie.

Ca şi Burton, Bekmambetov pictează pe o pânză imensă, prezentând imagini uimitoare din punct de vedere vizual. Ideea centrală şi ingeniozitatea l-au atras pe producătorul de film rus, care a declarat: „Am reacţionat imediat la poveste, deoarece era atât de limpede, simplă şi puternică”.

Per total acţiunea mi s-a părut interesantă, însă nu înţeleg de ce este interzis minorilor sub 18 ani :-? ...

Posted (edited)

Cyrus (2010), merita vazut :D. As zice nota 10, mie unu mi-a placut.

http://www.imdb.com/title/tt1336617/

mie unu mi s-a parut cea mai mare porcarie dar gusturile nu se discuta

eKuBv.jpg

The Last Emperor (1987)

Un film vechi dar exceptional despre ultimul imparat al Chinei.

Edited by alex008
Posted

road-to-perdition-244009l.jpg

Road to Perdition

Filmul se bazeaza pe romanul de benzi desenate cu acelasi nume, care, la randul sau, s-a inspirat din seria manga japoneza din anii '80 "Lupul singuratic si puiul sau". Cu toate acestea, iconografia benzilor desenate si filmul Road to Perdition reproduc fidel imaginea Chicago-ului din timpul lui Al Capone si modul de viata al mafiei irlandeze din vremea Marii Depresii. Frank Nitti, unul dintre locotenentii lui Capone, care are un rol minor, dar semnificativ atat in BD-uri, cat si in film, este portretizat corect, iar intreagii povesti i se poate gasi un corespondent in realitate. La mijlocul anilor '30, gangsterul John Patrick Looney din Illinois a intrat in conflict cu unul dintre fostii sai locotenenti, Dan Drost, iar in urma acestei feude, fiul lui Looney, Conner, a fost ucis. Adevaratul Looney a murit in 1947, de tuberculoza, intr-un spital din Texas.

Nota: 8.5

• Moderators
Posted

Fire With Firehttp://www.imdb.com/title/tt1925431/

Multi actori buni, dar filmul e slabut. Merita vazut , nu pierdeti timpul cu el, asta-i sigur.

Dredd - http://www.imdb.com/title/tt1343727/

Bun, destul de bun filmul. Mi-au placut si actorii. Ma deranjat foarte tare, acel slo-mo sclipicios. Cu siguranta in 3D avea un efect mult mai frumos, dar, sa fim seriosi.. ce legatura avea drogul cu faptul ca mureau aia pe capete in slo-mo .. Shit.. poate-s mai old school, dar daca filmul e bun, nu e nevoie de niste efecte 3d sa-l faca si mai bun. :D Uitati-va cu incredere, totusi, e bun.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.