Jump to content

Recommended Posts

Posted

aidica alea care erau jos la forumul vechi pana sa il faci pasta erau imaginile alea iti arata cand erau mesaje noi cand nu erau cand forumul este inchis de la forumul ala iCGstation v1.0

Posted

gabi nu astea ala unde este cand scri un mesaj cu sterge , raspunde cu citat , profil . trimite mesaje privat , vezi profilul alea care apare la fiecare mesaj scris

Posted

Iti instalezi pe noul host forumul si modurile ce le-ai avut pe cel vechi si apoi importi baza de date de pe vechiul host pe cel nou ( baza de date contine userii, mesajele, setari ale vechiului forum etc ).

Vitrine frigorifice orizontale si verticale de refrigerare si congelare

Parchet din lemn masiv exotic

Posted

Stai cu ciocanul in mina si astepti sa bata altul cuiele ...

Poti intreba pe myforum.ro, de fapt este deja raspunsul acolo: http://support.myforum.ro/mutarea-bazei-de-date-vt3546.html Forumul tau phpbb are in panoul de administrare optiunea de backup baza de date ( alegi backup complet ) si vei primi un fisier cu extensia .sql ( in cazul ca nu ai ales down comprimat ).

Pe noul host intreaba mai intii daca ai posibilitatea sa urci o baza de date, exemplu phpmyadmin este o unealta pentru administrarea bazelor de date si te poate ajuta sa urci, sa cobori, sa creezi sau sa modifici o baza de date pe host.

Vitrine frigorifice orizontale si verticale de refrigerare si congelare

Parchet din lemn masiv exotic

Posted

Pe noul host intreaba mai intii daca ai posibilitatea sa urci o baza de date, exemplu phpmyadmin este o unealta pentru administrarea bazelor de date si te poate ajuta sa urci, sa cobori, sa creezi sau sa modifici o baza de date pe host.

Iti recomand sa incerci pe http://www.lx.ro (aici o sa mai fie probleme cu serverul din cand in cand, dar e o viteza un pic mai mare) sau http://www.xhost.ro.

Ca sa muti ce ai tu pe myforum iti trebuie cateva cunostinte despre phpbb...(pentru instalarea unui nou forum pe host...nu este greu dar...)

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 2 months later...
Posted

gaby pls imi poti explica si mie mai explicit :)):(( cum s-a schimb de pe myforum pe lx.ro :D pls ca myforum este destul de nasol : nu poti pune poze , nu poti pune compresii zip sau rar si etc etc etc ms gaby :-h

No signature , kids!

Posted

Nu poti muta de pe myforum pe lx.ro pentru ca nu iti acorda aces la ftp ...si nici sa pui baza de date nu poti!!Daca vrei sa`ti faci pe lx.ro trebuie so iai de la inceput!!Bafta!

• 1 month later...
Posted

gaby ma poti ajuta si pe mine sa mut forumu

daca nu ai reusit cum ti-a spus smeagoll, eu practic nu prea am cum sa te ajut totul depinde de tine, trebuie sa instalezi forumul pe un host ( lx, xhost, as etc ).si apoi sa muti baza de date dar acest pas nu stiu daca iti va reusi, mie si catorva prieteni de-ai mei nu le-a mers...

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Multumesc! Am sa incerc, sa vad daca merge.

Edit by tavicu: Next time scrie mai mult... daca mai postezi mesje de genu "ms","thx","np" warn+suspendare

• 4 weeks later...
Posted

am reusit sa mut forumu , doar pe myforum imi arata acolo in panoul de control cat vreau sa fie dimensiunea pt o poza pe forum dar cand am instalat forumu nou nu imi apare ce trebue sa downloadez

• 1 month later...
Posted

Am si eu o intrebare... as vrea sa fac in dreapta forumului o banda lunga pana jos in kre sa bag un ceas neste chestii kre tin de ip... data... chestii dastea micute... cum as putea sa fac asta? pls ma ajuta si pe me cineva? va multumesc anticipat...

Posted

Daca vrei jos de tot, langa CopyRight, modifici overall_footer.tpl din fisierul template-ului ! Daca vrei pe langa Who is Online .. modifici index_body.tpl ...

VTuning.RO - Comunitate de Virtual Tuning

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.