Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ei bine .. sa ii dam drumul :D

Intai deschidem PhotoShop si creem o noua imagine cu dimensiunile dorite ( eu iau ca exemplu marimile 250x250 ! )

66044010qk0.jpg

Acum fiecare face ce doreste, depinde de preferinte ... Eu am creat cateva efecte, si am obtinut ceva asa :

18610424nf5.jpg

Acum, facem un nou Layer ( CTRL+SHIFT+N ) . In acest layer puteti pune o imagine, un text, tot ce doriti ... Acesta va fi Layer-ul care se va misca ... Eu am pus un text ( evo_vii design cu cateva efecte :) ) Cand totul este gata ne ducem in File->Edit in Image Ready, sau mai simplu, apasati CTRL+SHIFT+M

13102617mo6.jpg

Odata ajunsi aici asigurati-va ca aveti tot ce va trebuie ( cam tot ce e in imagine :) )

Acum, in casuta cu Animation, aveti un buton, Duplicate current frame, ca in imagine :

66246195sn0.jpg

Apasati pe acel buton, si veti crea un nou frame, identic cu cel precedent. Acum miscati textul, imaginea sau ce aveti voi, mai la stanga, mai la dreapta sau unde vreti voi ! Faceti acest lucru de cate ori vreti voi ! Nu uitati sa miscati textul/imaginea ...

Ei bine, eu am creat 9 Frame-uri ... cred ca sunt de ajuns ! :)

18398101kn3.jpg

Acum, setam timpul unui Frame ... Depinde de cat doriti ... eu l-am pus de 2 secunde ! Si inca mai pun :D

37022561de1.jpg

Acum, cand totul este setat, animatia este gata ! Tot ce aveti de facut acum, este sa va duceti in File ->Save Optimized, sau File ->Save Optimized As, si il salvati unde doriti sub format GIF !

Ar trebui sa obtineti ceva in genul :

39125915mx7.gif

A da, si ca sa nu va plictisiti, am facut inca unul cu timpul de 0.5 :

42917308hr9.gif

Astept pareri ... si rezultate. Este cam simplut deoarece nu am prea mult timp si chef sa il fac .

VTuning.RO - Comunitate de Virtual Tuning

Posted

Nu am copiat nimic :| Mai sunt cateva forumuri unde am pus tutoriale ... Le-am facut eu, nici macar ideile nu le-am furat :|

Animatia in Image Ready am descoperit-o cu ajutorul unui prieten care mi-a explicat cum se face ... nu am invatat de pe alte site-uri !

VTuning.RO - Comunitate de Virtual Tuning

Posted

ba tot ce vreau sa zic e ca eu am gasit ce a facut el pe un site .

nu am zis ca tutorialu nu e facut cu mana lui (adik se vede clar) am zis doar ca ideea e "furata"

anyway nu conteaza daca ai invatat ANIMATIA cu un prieten sau de pe tutoriale !

daia exista site-urile cu tutoriale ca sa invatam de pe ele ! nu va mai umflat in pene cand auziti ca va zice unu ca e dupa un tut.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.