+zNowkid Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 Este vorba despre un prototip supra numit si ??€?
Cezar-uhl Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 cand o sa apara o sami iau si eu vreo 2 bucati macar IS TRUE ? Click here please !
+PAUL-XX Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 sincer nu stiu ce sa cred,mi se pare prea deplasata ideeea si inovatia .si efectul e prea SF si doi va fi prea scumpa si costisitoare.credetima f costisitoare,asa ceva nu trebui sa apara acuma ci peste 10-15 ptr ca omenirea nu pregatita ptr asa ceva.e prematura chestia si tehnologie e prea grabita ptr asa ceva si nu suntem pregatii tehnologic .restul deduceti care va pricepeti.
+St3aLth-CS Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 super tare as vrea si eu unu daca ar aparea insa alb negru oricum ce tare arata in clipu ala zici ca e o hartie poate til arunca femeia de servici cand il lasi pe birou )
+zNowkid Posted August 5, 2007 Author Report Posted August 5, 2007 St3aLth tare faza cu femeia de servici :rofl: ...nici eu n-am crezut prima data,dar totusi prea aiurea...baterie lichida etc ....momentan ne multumim cu telefoanele pe care le avem .
gaby Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 hehe, destul de interesant telefonul, designul e interesant si el, dar sincer nu imi place, daca ar fi sa imi iau nu mi-as lua asa ceva. voi ziceti, ca vreti sa va luati cand apare ? haha, nu va imaginati cam la cat o sa duca pretul ? plus ca deocamdata este la stadiu de prototip. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now