Jump to content

Recommended Posts

Posted

eu as merge pe AMD. Desii cel de la Intel e mai rapid la aceasi frecventa, cel de la AMD am impresia ca lar bate prin simplul fapt ca are cam 1.5Ghz in plus :P Parerea mea.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

superioara este, Din cate am citit acu pe fuga, un core2duo de 3ghz sar putea compara cu un athlon64 de 4.2 Ghz.

Totusi in cazu nostru e o diferenta destul de mare a frecventei, si nu vorbim de generatie noua vs generati veche..au fost destul contemporane

love is a verb
Love is a doing word

Posted

un core2 la frecventa 3 ghz va avea performanta dubla fara de unul la 1.5ghz.

Frecventa conteaza. Este irelevanta cand compari 2 procesoare diferite.

Ce ai zis tu, desii e bine, ai uitat ca procesorul zis initial are 1.86 GH, nu 2.33 respectiv 2.6. Nu zic ca nu e buna comparatia, insa punctaju obtinut de procesorul de care vorbim va fi mai mic.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

aproape invizibil.

Şi oricum: după testele din anandtech, C2D e superior chiar cu 50% (unele teste), aşa că 500 MHz nu îl diferenţiază prea tare.

Şi ... e mai ieftin + 2 ani garanţie în plus.

Posted

Ieftin si prost oricum 2.6 >1.86 Dar.. chiar daca zice pav ca e mai mun blablabla compara si restu nu numai procesorul.

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

Ieftin si prost oricum 2.6 >1.86 Dar.. chiar daca zice pav ca e mai mun blablabla compara si restu nu numai procesorul.

:)):)) :)) ... îmi face ziua fericită înainte de examen :)))

Ştii că e o prostie ce ai zis, nu? Procesoarele se compară după frecvenţă, DOAR dacă fac parte din aceeaşi familie (i7 Ivy Bridge, etc.). :stars:

Testele spun că C2D e mai bun. Nu aveţi ce nega.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.