Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dacă aveţi întrebări minore legate de Hardware (banale), postaţi aici în loc să faceţi un topic nou :yes:.

P.S. Rezumaţi-vă strict la întrebări şi la răspunsurile acestora.

Posted

prefer sa fie un topic. Mai usor de gasit daca are cineva aceasi problema.

Ontopic: De ce nu se poate folosi mufa USB in acelasi scop in care se foloseste mufa HDMI ?

love is a verb
Love is a doing word

• 4 months later...
Posted

Baieti...Daca cumpar un laptop cu 3 porturi USB 3.0 si eu nu prea doresc sa am numai 3.0 cum pot sa fac sa am si 2.0?

• Moderators
Posted

:O E compatibil? Nu stiam :bag:....

Da, e ca si cu Sata II <-> Sata III. USB 2.0 e compatibil cu 3.0, dar viteza va fi aceeasi ca la USB 2.0

• 1 month later...
Posted

Salut. Am un HP dc7700 sff ( Desktop pc) si ma intrebam daca pot atasa o placa video ? Carcasa este din aceea mica , nush sigur daca are loc. 

aici sistemul

Posted

Eu vreau sa fiu sigur ca se potriveste, la dimensiuni in carcasa . Daca se potriveste, e suficient, nu`mi trb cine stie ce placa . Asta e cam suficient , doar sa se potriveasca . 

Si inca ceva : Este posibila trecerea pe o carcasa tower ? Din cate am vazut eu ,placa de baza este un pic diferita . Are acele iesiri in stanga, si sloturile pci in dreapta . O carcasa tower este invers ..

• Moderators
Posted

Salut.

Din păcate la PC-urile gata făcute (adică brand), de multe ori forma plăcii de bază nu respectă niciun standard, gen ATX, mATX, etc.

Placa aceea video am văzut că a mai recomandat-o cineva de pe tom's hardware altcuiva cu același PC.

• Upvote 1
  • Moderators
Posted

Pagina inexistenta

Iepurasul Garajist isi cere iertare fiindca nu a gasit pagina solicitata oricat a cautat.

Iti sugereaza sa cauti produsul dorit in categoriile de produse din meniul de sus sau sa folosesti formularul de cautare de mai jos:

Din link e Asus GeForce 210 512 mb ddr3 64-bit... http://www.pcgarage.ro/placi-video/asus/geforce-210-1gb-ddr3-64-bit-low-profile/ ...

E ok, dar să nu ai pretenţii ... mai deloc.

Posted

sincer , mai mult de vizionarea pe youtube , mess, fb , forumuri si CS , daca merge cs-ul bine e suficient ptr mine . 

Posted

CS merge şi pe o integrată de la Intel, deci ar trebui să fie OK

asta e problema , ca nu`mi merge , merge 40-50 fps .. si e foarte sacadat . Eu zic ca restul specificatiilor sunt ok ale unitatii 

procesor 3.2 intel p4 , 1 gb ram ddr2 .. cam astea conteaza la cs. 

Posted

Foarte sacadat , de genu , trag 5 gloante si tinta se face uriasa , se retrage foarte greu .. Sunt si steam on . Daca stiti cv pentru Intel GMA3000 .. am umblat pe la 3d settings , am dat pe off ce trebuia pe acolo dar nimic . 

Posted

Sincer sa fiu...din cate am observat la CS iti trebuie un procesor mai bun decat o placa video mai buna. (ideea asta nu este batuta in cuie, este doar o observatie a mea )

Posted

pai pe pc-ul mai vechi , p4 2.4 , 768 mb DDR , 128 mb video (Ati radeon 9200) mergea constant 90-99 fps , asta ma macina . Placa video e principala problema.

Posted

fps_max 101
rate 25000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101

Reinstaleaza driverul placii video, fa un chdsk, nu stiu, mereu am avut 100 fps chiar si pe vechiul calculator din lemn. Vertical sync pe off, doar vertical sync. Schimba si rezolutia, pune pe 800... 

fWy1P.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.