Jump to content

Recommended Posts

Posted

Rezolutia e minima , 640 , am incercat si software mode ,  16 bit-s. SEtarile sunt cele scris de tine .

Conexiunea la internet este una buna : fibra , 100mb/s .

@Vertycal sync este doar la ati , la intel nu gasesc . 

Posted

E instalat de ieri , si am intrat doar pe un server , care il stiu , nu are prostii . Mai astept pareri , daca mai stie cineva :)

Posted

reinstaleazal si la 40 de FPS e perfect jucabil.. filmele au 24FPS dar nu se plange nimeni ca ce sacadat e ...

Zicea Lus si sunt deacord cu el (pt ca el a jucat CS, nu ca mine) ca se simte la mouse. ok, dar ceea ce zici tu sigur nu e de la cei 40FPS care ii ai tu.

ai netu praf cel mai probabil...

www.speedtest.net si vezi ce zice (ping + download + upload)

oricum exista unele jocuri care merg bine doar pe placi vechi ( suna a tampenie i know, dar e testata pe propria piese... legend of mir 2 si legend of mir 3 sunt astfel de jocuri. CS nu am auzit sa aibe problema asta...)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

2427222798.png

si crede-ma , ca daca nu merge jocul ( CS in cazul meu la 100 fps, merge foarte prost , se misca in reluare , si ma doare si capul uitandu-ma la monitor) plus ca se simte si cand trag ..

Posted

Compu' merge cat de cat la ce specificatii are . Adica imi merge ps-ul fb , pe yt nu imi sacadeaza , singura problema e 'za f***ing' cs :(

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Salutare . Revin cu o intrebare . Placile de baza ATX , am vazut ca au 24 pini in slotul pentru sursa . Eu am sursa cu doar 20 pini + aia 4 separat , care se baga in slotul ala de langa procesor. Intrebarea e : merge placa de baza cu 24 , la o sursa cu 20 ?

Posted

Nu e chiar asa, daca ii ai ii pui, daca nu, nu. Cei 4 pini extra sunt pentru alimentare aditionala la 3.3V, 5V, 12V. Plus ca s-a schimbat si schema distributiei alimentarii. Acum majoritatea blocurilor se alimenteaza la 12V. Nevoia de curent pe celelalte ramuri s-a diminuat in comparatie cu vechiul standard.

La procesor la fel: pui cati pini trebuie, nu cati ai.

In functie de configuratie poti avea probleme sau nu.

• Moderators
Posted

La procesor la fel: pui cati pini trebuie, nu cati ai.

Eu am 8 pini şi folosesc doar 4 pini la procesor...

Adică căutasem într-o zi pe google şi din ce am găsit faza cu 8 pini la procesor ajută mai mult la stabilizarea lui în caz de overclock :-?

Posted

Mi-am luat un micro sd hc clasa 4 cu adaptor de 4 GB Kingston. L-am introdus in pc am dat sa copiez cateva melodii si mi-a dat ceva eroare. L-am scos direct si cand l-am bagat in pc imi aparea ca ar fi copiat dintr-o melodie o secunda si cand vroiam sa o sterg sau sa copii altceva imi aparea write protected.... l-am scos de cateva ori cu click dreapta eject si am reusit sa sterg piesa aia de 1 secunda. L-am scos sa il testez daca si-a revenit si ia ghici write protected again. Iar l-am scos si nici macar nu mai imi apare in my computer sau in disk managemnet. Ce sa fac? Ati mai intalnit situatia? Cred ca o sa-l duc inapoi sa mi-l schimbe dar poate reusesc sa-l fac sa-si revina 

Posted

Faza cu 8 pini ajuta cand piesa are un anumit consum. Cum majoritatea de aici este habarnista si aude pentru prima oara de V, A, W, e bine sa conecteze toti pinii. E clar ca sursa are multi ani in spate daca are 20 pini alimentare ATX.

Posted

Pentru Alex008

Si eu am patit asta acu' 2 zile. Din cate cred eu si adaptorul si cardul trebuie sa fie din aceeasi firma.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.