+Pavilion Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 De ceva timp am devenit fan al Dozei si de acum vreau sa v-o arat si voua. De fiecare data cand va aparea un episod nou vi-l voi pune pe forum.
+alex008 Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 nu se compara cu Ray Wiliam Jhonson, dar e roman (devean) de-al nostru si ii acordam circumstante atenuante
+BuFnITZa Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Deci cel mai recent episod este...Captain Obvious Vizionare placuta
Moderators Courage Posted September 30, 2012 Moderators Report Posted September 30, 2012 Există deja topic!
+BuFnITZa Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Mda...Dar ala e vechi si nu e intretinut. Vreau sa spun ca pe acesta il voi actualiza cat mai repede posibil si nu o sa ajunga in paragina ca acela.
gaby Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Am unit topicurile, nu are sens sa fie mai multe cu acelasi nume/subiect. Daca nu te deranjeaza, te rog sa il intretii pe asta. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+BuFnITZa Posted October 5, 2012 Report Posted October 5, 2012 "Concurs de fundulete" Dati la 6:45. Cine observa ceva neobisnuit ?
+BuFnITZa Posted October 5, 2012 Report Posted October 5, 2012 "Si sa intrebati la raspunsul saptamanii" Asta e greseala
Moderators Courage Posted October 5, 2012 Moderators Report Posted October 5, 2012 E intenţionată greşeala.
+BuFnITZa Posted October 5, 2012 Report Posted October 5, 2012 Ohh Doamne...Fii si tu mai cu simtul umorului....
+BuFnITZa Posted October 5, 2012 Report Posted October 5, 2012 http://dexonline.ro/definitie/umor UMÓR s. n. Înclinare spre glume și ironii, ascunse sub o aparență de seriozitate; manifestare prin vorbe sau prin scris a acestei înclinații; p. ext. veselie, haz. ♦ Categorie estetică ce constă în sublinierea incompatibilității și absurdității laturilor unor situații în general firești. [Var.: humór s. n.] – Din fr. humeur, humour. Cf. engl. humour. :troll:
Moderators Courage Posted October 5, 2012 Moderators Report Posted October 5, 2012 Deocamdata nu pot sa spun ca este un umor ocazional pentru ca divulgaritatea umanistica a unui om s-ar putea retusa pe un blastom al non-salantei non-conformistice intr-un Jean Calvin. Numai ca aceasta republistica interumana s-ar putea repudia pe un anumit tronson umanitar. As vrea ca totul in aceasta zi a unui prohod pe care divinitatea interumana se putea codifica; un amuzament pur s-ar putea restructura pe un anumit disconfort pluri-renascentistic umanitar. Eu am venit ca sa confirm; sunt intr-o urbanistica, intr-o cazista comedicala a unui univers transvers si am luat o doza de umor intr-un trixistus invirstus, intr-un non-salant-conformist sub Jean Calvin. Si nu stiu daca dumneavoastra aveti pledoaria ca sa-mi oferiti aceasta continenta parasinusoidala pe care niciodata acest univers situs inversus s-ar putea reconstitui.
+BuFnITZa Posted October 5, 2012 Report Posted October 5, 2012 Deocamdata nu pot sa spun ca este un umor ocazional pentru ca divulgaritatea umanistica a unui om s-ar putea retusa pe un blastom al non-salantei non-conformistice intr-un Jean Calvin. Numai ca aceasta republistica interumana s-ar putea repudia pe un anumit tronson umanitar. As vrea ca totul in aceasta zi a unui prohod pe care divinitatea interumana se putea codifica; un amuzament pur s-ar putea restructura pe un anumit disconfort pluri-renascentistic umanitar. Eu am venit ca sa confirm; sunt intr-o urbanistica, intr-o cazista comedicala a unui univers transvers si am luat o doza de umor intr-un trixistus invirstus, intr-un non-salant-conformist sub Jean Calvin. Si nu stiu daca dumneavoastra aveti pledoaria ca sa-mi oferiti aceasta continenta parasinusoidala pe care niciodata acest univers situs inversus s-ar putea reconstitui. WAAAYY ma Curaj dar te-ai cultivat rau ma nu gluma
Moderators Dan O. Posted October 7, 2012 Moderators Report Posted October 7, 2012 Nu e greseala intentionata. La filmari, pana si la filmele mari apar scenele comice de la sfarsitul filmului. Sunt asa numite "bloopers" greseli comice de la filmari, total neintentionate.
+BuFnITZa Posted October 12, 2012 Report Posted October 12, 2012 Ohh pe bune M-ai luat cu 47 de minute....Binee...
Silviu Popovici Posted October 19, 2012 Report Posted October 19, 2012 Ma uitam si eu la Doza de Has intr-un timp dar de cateva luni mi s-a acrit de Mikey din mai multe motive.. Ofer servicii seo! contact@silviupopovici.ro
Moderators Courage Posted October 22, 2012 Moderators Report Posted October 22, 2012 La 2:31 începe să sune un iPhone din spate
Moderators Courage Posted October 26, 2012 Moderators Report Posted October 26, 2012 Arr ... perete vopsit + un radio vechi . Şi de la 2:58 aflaţi de ce românii sunt ... retardaţi.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now