Jump to content

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted

Mda...Dar ala e vechi si nu e intretinut. Vreau sa spun ca pe acesta il voi actualiza cat mai repede posibil si nu o sa ajunga in paragina ca acela.

Posted

http://dexonline.ro/definitie/umor

UMÓR s. n. Înclinare spre glume și ironii, ascunse sub o aparență de seriozitate; manifestare prin vorbe sau prin scris a acestei înclinații; p. ext. veselie, haz. ♦ Categorie estetică ce constă în sublinierea incompatibilității și absurdității laturilor unor situații în general firești. [Var.: humór s. n.] – Din fr. humeur, humour. Cf. engl. humour. :troll: :troll: :troll:

• Moderators
Posted

Deocamdata nu pot sa spun ca este un umor ocazional pentru ca divulgaritatea umanistica a unui om s-ar putea retusa pe un blastom al non-salantei non-conformistice intr-un Jean Calvin. Numai ca aceasta republistica interumana s-ar putea repudia pe un anumit tronson umanitar. As vrea ca totul in aceasta zi a unui prohod pe care divinitatea interumana se putea codifica; un amuzament pur s-ar putea restructura pe un anumit disconfort pluri-renascentistic umanitar. Eu am venit ca sa confirm; sunt intr-o urbanistica, intr-o cazista comedicala a unui univers transvers si am luat o doza de umor intr-un trixistus invirstus, intr-un non-salant-conformist sub Jean Calvin. Si nu stiu daca dumneavoastra aveti pledoaria ca sa-mi oferiti aceasta continenta parasinusoidala pe care niciodata acest univers situs inversus s-ar putea reconstitui.

Posted

Deocamdata nu pot sa spun ca este un umor ocazional pentru ca divulgaritatea umanistica a unui om s-ar putea retusa pe un blastom al non-salantei non-conformistice intr-un Jean Calvin. Numai ca aceasta republistica interumana s-ar putea repudia pe un anumit tronson umanitar. As vrea ca totul in aceasta zi a unui prohod pe care divinitatea interumana se putea codifica; un amuzament pur s-ar putea restructura pe un anumit disconfort pluri-renascentistic umanitar. Eu am venit ca sa confirm; sunt intr-o urbanistica, intr-o cazista comedicala a unui univers transvers si am luat o doza de umor intr-un trixistus invirstus, intr-un non-salant-conformist sub Jean Calvin. Si nu stiu daca dumneavoastra aveti pledoaria ca sa-mi oferiti aceasta continenta parasinusoidala pe care niciodata acest univers situs inversus s-ar putea reconstitui.

WAAAYY ma Curaj dar te-ai cultivat rau ma nu gluma :))

• Moderators
Posted

Nu e greseala intentionata. La filmari, pana si la filmele mari apar scenele comice de la sfarsitul filmului. Sunt asa numite "bloopers" greseli comice de la filmari, total neintentionate.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.