Moderators Dan O. Posted July 24, 2012 Moderators Report Posted July 24, 2012 Cam mare temperatura la HDD uri, dar poate nu ai o ventilatie buna. Chiar nu pot sa-mi dau seama asa. Termina defragmentarile dar nu fa altceva, baga programele de optimizare sterge registrii curata temporare.. sterge-ti toolbar-uri, si programele care nu le folosesti.
+GodsOtherHand Posted July 24, 2012 Report Posted July 24, 2012 ambele defragmentari? ce vrei sa zici?Nu folosi 2 programe sa defragmentezi un hard in acelasi timp.. Si daca ai 2 partitii pe acelasi hard again, fale pe rand. love is a verb Love is a doing word
Mind< Posted July 24, 2012 Author Report Posted July 24, 2012 nu folosesc 2 programe sa defragmentez 1 hard.. folosesc 2 programe sa defragmentez 2 harduri.. C si E-u , C'u e cu program files windows etc.. care sa'l opresc? e sau c? <3
Mind< Posted July 24, 2012 Author Report Posted July 24, 2012 am terminat chestia cu tuneup , acu astept sa termin si cu defragmentarea <3
+GodsOtherHand Posted July 24, 2012 Report Posted July 24, 2012 Pai C si E reprezinta acelasi hard sau harduri diferite? (zimi ce dimensiuni are fiecare) Daca e acelasi hard, e ok daca vrei sa le lasi sa mearga asa amandoua acuma.. dar pe viitor nu mai fa asa. Nu o sa mearga deloc mai repede, eventual putin mai incet. Acuma lasal. love is a verb Love is a doing word
Mind< Posted July 24, 2012 Author Report Posted July 24, 2012 sunt harduri diferite C = 35.2 GB E = 39.4 GB <3
+GodsOtherHand Posted July 24, 2012 Report Posted July 24, 2012 nope, e acelasi hard, dar 2 partitii.. Data viitoare fale pe rand da nu e nici o buba acuma. love is a verb Love is a doing word
Moderators Dan O. Posted July 24, 2012 Moderators Report Posted July 24, 2012 Pai, ai 2 hard-uri. Asa apare pe HW Monitor. Temperaturi diferite pentru 2 hdd-uri Seagate presupun.
+GodsOtherHand Posted July 24, 2012 Report Posted July 24, 2012 uite, ca sa intelegi si tu ce faci: love is a verb Love is a doing word
Mind< Posted July 24, 2012 Author Report Posted July 24, 2012 E'u e gata.. mai trebuie C'u si dupa D'u ... care cred ca o sa dureze ceva <3
+GodsOtherHand Posted July 24, 2012 Report Posted July 24, 2012 Da? nu mam uitat la ala dupa harduri (hm..au acelasi ID.. ). Totusi e ciudat sa ai 2 harduri de dimensiuni cu 4 gb diferite..acu o mai aparut unu >.< love is a verb Love is a doing word
Mind< Posted July 24, 2012 Author Report Posted July 24, 2012 ... trebuie sa te astepti la orice de la PC'u meu... <3
+SoDas Posted July 24, 2012 Report Posted July 24, 2012 nu esti singurul Am un vecin care i-am instalat windows 7 pe un amd Athlon 64 1.8 gh pe un singur nucleu si 2 gb ram deci 7 ar merge pe configuratia ta dar... iti cere mai mult (RAM si CPU) in jocuri. Cel mai probabil el are pentium 4 sau ceva asemanator.Incearca cu HWmonitor sau (ca mine ) everest la sectiunea motherboard-->CPU cam acolo scrie ce procesor ai si toate necesare Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.
+GodsOtherHand Posted July 24, 2012 Report Posted July 24, 2012 bine, si eu am instalat si folosit win7 pe un intel celeron de 1.4 Ghz cu 512 rami (dar am folosit un stick de 1gb cu readyboost), si nu pot sa zic ca a mers teribil de urat (dupa ce am pus totu pe minim) da tot mai bine merge XP.. love is a verb Love is a doing word
Moderators Dan O. Posted July 24, 2012 Moderators Report Posted July 24, 2012 Instaleaza windows 7. Dar daca faci update-urile si ai instalat cateva programele.. deja nu-ti mai merge ca un windows.. iti merge foarte raaaau.
+GodsOtherHand Posted July 24, 2012 Report Posted July 24, 2012 deja nu-ti mai merge ca un windows.. iti merge foarte raaaau. I fail to see your point. (Linux fan-boy aici) love is a verb Love is a doing word
Moderators Dan O. Posted July 24, 2012 Moderators Report Posted July 24, 2012 Windows fan here, deci , eu zic ca windows 7 e (cel) mai bun sistem de operare in momentul de fata, daca stii cum sa-l intretii. Dar, iti trebuie si putin de ajutor hardware pentru asta. Ceea ce vreau sa spun e ca pe un pc cu 2gb ram si un procesor care nu e dual, si-odata ce ai pus pe el cateva programele si update-uri la zi, merge foarte foarte rau (cel putin asa mi s-a parut mie, nu puteam sa fac nici browsing fara sa ma enervez).
+GodsOtherHand Posted July 24, 2012 Report Posted July 24, 2012 Mie imi mergea frumos ,atata timp cat ma rezumam la browsing (text + putine poze), + messenger. Daca in acelasi timp ma si uitam la un film..mergea bine, dar cand schimbam ferestrele era durere. sau iarasi, o fereastra de youtube era bine..2 da..3 = moarte. Anyway, 7 e fain. Si mie imi place. 8 e mai fain(a se citi rapid) (asta il folosesc acum). love is a verb Love is a doing word
gh0st Posted July 24, 2012 Report Posted July 24, 2012 eu zic ca windows 7 e (cel) mai bun sistem de operare in momentul de fata Cam atât am de spus!
Mind< Posted July 25, 2012 Author Report Posted July 25, 2012 mda.. se pare ca de la 20-50 fps in league of legends am , 5-25 fps.. de cand mi'am instalat ultimu update la placa video <3
+GodsOtherHand Posted July 25, 2012 Report Posted July 25, 2012 ai facut tot ce tiam zis noi? fai downgrade atunci. Ai grija ca driveru sa fie pentru XP. Daca cumva iei un driver pentru win7 se poate prin io stiu ce magie sa nuti deie eroare, dar sa mearga ca ceapa.. love is a verb Love is a doing word
Mind< Posted July 25, 2012 Author Report Posted July 25, 2012 nu , nu am facut tot ce ati spus voi , mai trebuie sa defragmentez D-u , dar asta o sa fac maine de dim .. nu stiu sigur , cum ii dau downgrade? rollback din device manager? <3
Moderators Dan O. Posted July 25, 2012 Moderators Report Posted July 25, 2012 Daca dupa ce-ai defragmentat C-ul nu si-a mai revenit, nu o sa se imbunatateasca nimic daca defragmentezi D-ul. Eu totusi nu cred ca e o problema de driver video. Poti incerca o reinstalare completa (stergi driverul cu totul din device manager, si bifezi sa se stearga, nu numai sa se dezinstaleze). Nu mai stiu ce s-a mai scris pe-aici, dar, ai facut o verificare la HDD ? sa il scanezi de bad-uri ? (sa se citeasca la plural, mi-am amintit ca ai mai multe)
+GodsOtherHand Posted July 25, 2012 Report Posted July 25, 2012 poti folosi UltimateBoodCD sa scanezi de harduri. (il scrii pe un CD, apoi bootezi de pe acel CD) A mai fost scris ccleaner, TuneUp utilities ... love is a verb Love is a doing word
Mind< Posted July 25, 2012 Author Report Posted July 25, 2012 tuneup am folosit , ccleaner nu stiu daca o sa'l folosesc si... ultimadeboodcd nu mersi.. nu am momentan dvd-rom nici cd-rom ;d , l'am imprumutat unui amicam folosit tuneup , ccleaner nu stiu daca o sa'l folosesc , spune-mi si mie cu ce ma ajuta ultimateboodCD nu pot sa'l folosesc deoarece nu am cd-rom nici dvd-rom , e la un amic <3
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now