Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. Imi puteti spune si mie ce setari trebuiesc facute la un Moderator si un Super Moderator ? Va rog frumos. Multumesc

Posted

Salut, setarile depind de ce permisiuni vrei sa le dai Moderatorilor, si ce permisiuni vrei sa le dai Super Moderatorilor, deci, asta tine mai mult de tine, nu exista un sablon:

ipb38.jpg

Eventual, vezi si documentatiile: Member Groups: Manage User Groups si Member Groups: Manage User Permissions

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Moderatorul are access de modificare in toate topicurile. Poate muta, eidta, sterge topicuri, pe tot forumul. Nu are access in panoul de administratie, dar in rest poate face orice.

Super Moderatorul sau Global Moderator, este o fitza de la IPB. De obiei pe IPB ai sa vezi Global moderator, care are accesele de la ce-am spus legat de moderator,. iar moderatorul devine, sectional, va avea acces de moderare doar pe anumite sectiuni din forum.

• 9 months later...
Posted

Moderatorul are access de modificare in toate topicurile. Poate muta, eidta, sterge topicuri, pe tot forumul. Nu are access in panoul de administratie, dar in rest poate face orice.

Super Moderatorul sau Global Moderator, este o fitza de la IPB. De obiei pe IPB ai sa vezi Global moderator, care are accesele de la ce-am spus legat de moderator,. iar moderatorul devine, sectional, va avea acces de moderare doar pe anumite sectiuni din forum.

Intrebarea este, cum pot da moderator anumitor useri doar pe anumite sectiuni din forum ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.