Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Occidentale, ca orientale sunt alea asiatice. :D

LE: Hai ca m-ai starnit! Deci, daca melodia asta nu te face sa dansezi pe scaun in timp ce citesti, NU TE CRED!

Posted

Eh, tot aia :)). Deobicei misc fundul pe scaun, cand ascult ritmatice de astea :)). Am trecut azi prin Palas sa-mi caut cate ceva de imbracat, si numai de astea erau; dansam singur in mijlocul mallului, cu sacosa in mana, haha :)).

Era o melodie, Lambada, dar nu cea de la Kaoma. Stiu ca la un interval de timp, zicea Lam ba da, fortat, nu o pot gasi. ;;

fWy1P.gif

Posted

aia cu bare bere are succes ca cele 2 se leaga... un dans la bara merge cu bere sau invers :))

Cat despre Shakira, no coment si frumoasa si chiar are voce.

Posted

Aolo, tre' sa-mi conving prietena sa invatam pasii pana la ziua ei, haha (defapt, sa-i invete, ca eu sunt flexibil, oh, modestie :)) ). Sa dam putin cu var lumea D:.

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

Faza de la 2:52, cand o invarte si la sfarsit ii pune mana pe gatul lui o faceam pe la chefuri la 18-20ani.. haha.. se mai practica inca ? Oricum miscarea e de mare efect, mai ales daca fata nu se asteapta. :D

• Moderators
Posted

Asa este, in ciuda faptului ca am 2 picioare-maini stangi cand vine vorba de dans, mi-a placut mereu tot ce a inseamnat si inseamna latino. Ma zbenguiam like a baws. :D

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.