Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pentru ca articolele in care se gasesc liste cu diverse firme de web hosting sunt destul de vechi (2007), am decis sa le ridic rangul de subiecte importante (pinned) si fac trimitere catre ele din acest topic, avand in vedere ca prin liste sunt si firme care ofera servicii de calitate, si care activeaza in continuare. Asadar, avem:

Ca recomandari pentru registreri, pentru domenii internationale, cele mai populare sunt: GoDaddy.com si Name.com

Pentru inregistrarea domeniilor .ro, cel mai bine ar fi sa folositi: rotld.ro

P.S: Daca aveti si alte recomandari, sunteti invitatii mei sa le postati in acest topic.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 7 months later...
  • 3 weeks later...
  • Moderators
Posted

Salut.

Sunt chiar aşa de buni cei de la bluehost? În ultimile sătpămâni, cei de la google adsense şi youtube-ul aproape numai lor le fac reclamă

• 1 year later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • Moderators
Posted

EasyHost, nu HostWay

Aceeasi chestie, hostway a devenit easyhost. :)

N-am sa tin site-ul inchis 2-3 zile pana se omoara sa-mi raspunda si mie la ticket.

Posted

Aceeasi chestie, hostway a devenit easyhost. :)

N-am sa tin site-ul inchis 2-3 zile pana se omoara sa-mi raspunda si mie la ticket.

Nu stiu, tu. Dar eu nu am avut nici o problema. Am luat si VPS de la ei si mergea f.f. bine + era 100% UpTime. Am luat si de la TakeHost si era 50% UpTime :))

• 1 month later...
  • 9 months later...
  • 6 months later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
Posted

Ca un sfat, feriti-va de companiile de host mari - cei care sunt mari nu mai dau asa mare importanta clientilor. Am patito pe propria piele. Recomand companii mici care au support 24/7 si care nu sunt neaparat din Romania dar au servere si in Romania. Cum era Site5 odata ... asta pana sa fie cumparat de EIG si s-au stricat toate treburile.

• Thanks 1
  • 8 months later...
Posted

neoit nu recomand,calitate nu din cele mai bune,krond la fel,multi am auzit ca se plangeau ca pica si au avut probleme..apropo,suportul excelent e din cauza calitatii joase,mai mult referitor la aparitia problemelor si apelarea la suport,asta am in vedere.toate au minusuri,nu stiu ce sa recomand..:-??

• 2 months later...
Guest Webhost1
Posted

Probabil ca cele mai multe firme care ofera gazduire web in Romania lucreaza de fapt cu centre de date din
 strainatate. Este foarte usor sa achizitionezi servicii de colocare in centre de date din alte state.
Cea mai mare problema atunci cand vorbim de centre de date care nu se afla in domeniul firmelor de gazduire este reprezentata de faptul ca accesul fizic la servere este inexistent. Acest lucru este facut vizibil mai ales prin faptul ca oferta de servicii oferite va fi una limitata.

• 3 months later...
Posted

Pentru Game Hosting recomand : Krond , 0ping , GazduireJocuri

Pentru Inregistrare de domenii : RoTLD (doar pentru domenii .ro) 

Pentru webhost : BTSTelecom , Hostico

Posted
2 hours ago, Ruby said:

Pentru Game Hosting recomand : Krond , 0ping , GazduireJocuri

Pentru Inregistrare de domenii : RoTLD (doar pentru domenii .ro) 

Pentru webhost : BTSTelecom , Hostico

Recomand btstelecom cu incredere pentru webhost . 

Un nou proiect !!!Invision-Romania.Ro 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.