Jump to content

Recommended Posts

Posted

M-am lovit, de curând de o problemă în Windows 7. Aceasta este vizualizarea unui folder, după ce am bifat opțiunea Nu se afișează unitățile, fișierele și folderele ascunse. Iată rezolvarea!

Solutie pentru: Windows Vista (Home, Business, Enterprise, Ultimate), Windows Server 2008 + R2 (Standard, Enterprise, Datacenter), Windows 7 (Professional, Enterprise, Ultimate)

1. Se deschide Windows Explorer (calea rapida: butonul Windows + E)
  2. Din meniu se selecteaza Organize ->Folder and search Options
  3. Se deschide fereastra Folder Options si se selecteaza tab-ul View
  4. Pentru a vedea fisierele si directoarele ascunse
    • Se bifeaza optiunea Show hidden files, folders and drives
    • Se debifeaza optiunea Hide protected operating system files (Recommended)

<li>Pentru a vedea extensiile fisierelor se debifeaza optiunea Hide extensions for known file types

folderoptionswindows7.png

• Upvote 3
  • Downvote 1

Posted

Aoleu chiar trebuie sa fii power user pentru asta ?

Pur si simplu face viata mai usoara oricarui tip de utilizator. Si asta doar cu partea basic de management de fisiere/directoare.

Cine are inteligenta necesara sa dea un copy/cut -> paste, se va descurca sa-l incerce. E shareware.

Posted

Obisnuiam sa folosesc Total Commander mult, dar, in timp, m-am obisnuit cu explorerul. Am un shortcut la mouse pentru el, si imi merge destul de repede mana de ici colo. Probabil m-as pierde in TC, cel putin, la inceput.

Si totusi, inafara de simplitate si usurinta cu care manipulezi fisierele (lucruri care se aplica si mycomputerlui dupa un timp), poate chiar si clientul FTP inclus (nu ca m-ar interesa prea tare, pe mine), ce altceva ofera?

fWy1P.gif

Posted

Total commander e foarte folositor :) m-a ajutat de multe ori :) il puteti incerca. O sa-i vedeti utilitatea abia atunci cand o sa aveti cu adevarat nevoie :D Cheers!

Posted

Total commander e foarte folositor :) m-a ajutat de multe ori :) il puteti incerca. O sa-i vedeti utilitatea abia atunci cand o sa aveti cu adevarat nevoie :D Cheers!

pentru cei care nu stiu total comander sau varianta gratuita frecomander este foarte buna in cazul in care copiezi/multi fisiere in mod special. iti ofera o fereastra in 2 bucati, intr-una poti deschide simultan ferestre separate pt a putea copia uso fisiere... ofera foarte multe optiuni si poate fi de folos. Descrierea facuta de mine nu prea convingatoare dar e un program bun.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.