Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu ma pune sa modific ca am stat @2 ore la rendering.

la asta am cam bulit animatia liniilor, prea multe layere, nu mai stiam care si cum, whatever.

zeusq.gif

zeus1.gif

In viitor, daca mai sunt doritori, voi face doar initiala, eventual 2 litere.

In genul asta... i suppose.

lustron.gif

Asteapta sa se incarce.

• Upvote 1

fWy1P.gif

Posted

Daca vrei sa-mi mai faci mie unu doar cu "zs" si iti multumesc foarte mult ai facut o treaba foarte buna crede-ma ! Ai talent , mersi frumos !

(daca vrei sa-l faci , fac cu dimensiunde 180x180 )

Posted

app, la avataru tau.. era mai interesant daca se aprindea "L"ul, dupaia pilpaia putin "us"-ul, si se aprindea (ca la neoane). Doar asa, o idee :D ca vad ca experimentezi

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Tine de munca nu de talent, ca totul in viata, mai mult sau mai putin. Sunt chestii elementare, cateva clickuri si lucruri de baza...

Nu prea stiu cum sa fac asta, God, desi am 2,3 idei :s.

fWy1P.gif

Posted

nu ai putea sa faci la fel ca astea, numa viteza ft mare, sa para instant? dupaia cu negru, ca sa para ca a disparut...si reiei.?

doar o idee, nush ce face c4d :))

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Daca tot dezvoltati, faceti un topic separat. (voi muta posturile imediat)

Sa inteleg ca T-ul se invartea, Dane? No problemo

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

Da, se invartea. Deasemenea, se invartea, in directia opusa, si acel patrat. Umm ti-as putea da, cand ajung acasa, avatarul original sa-ti faci o impresie. Sunt aceleasi principii.

Posted

Ok, am inteles.

Cat despre discutie, plawx.

LE: E ok asa?

38613026.gif

Nu stiu de ce, dar scade calitatea cand salvez ca GIF (cu PS), desi in layere arata ok.

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

Cand salvezi din PS, nu ar trebui sa-ti apara un meniu micut cu o optiune in care ii poti seta calitatea?

DA ceva de genul doresc.. dar stiu ca poti mai mult.. hai ca dupa ce mananc ceva postez varianta originala a astuia al meu.

Sunt pretentios, nu te las pana nu imi faci ceva frumos :D

Posted

E aruncat aiurea anchor pointul :)), animatia e creata aiurea :bag:.

Anyway, cu Photoscape parca. Dar si online, tre' sa gasesti. Era un programel, stai putin sa arunc ochiul pe stick.

asdie.gif

Eu am plecat, daca vrei sa-ti fac altul, asemanator cu asta, sa-mi zici.

fWy1P.gif

Posted

Vreau si eu unul asemanator cu ultimul al lui Lus... adica sa se coloreze scrisul dar in functie de sagetile din poza de mai jos daca se poate. Culorile sa fie cu albastru ca albastrul inchis de sus de la forum. Sa scrie ALEX si sa aiba o viteza de colorare putin mai mica ca a lui LUS

UVVLV.jpg

• Moderators
Posted

Dacă tot faci pomană, fă-mi, te rog, şi mie unul gen cum ai tu / Zeus, care să conţină literele "Courage" :D.

Posted

Alex, ca asta din avatar? Daca da, ok, daca vrei ca asta de mai jos, nu fac mai mult de 2 litere, pe langa faptul ca tre' sa ma chichinez cu pentool sa fac conturul, mai stau si mult la rendering.

lustron.gif

fWy1P.gif

Posted

Stau aproximativ o ora jumate, la rendering, pentru 2 litere, timp in care calculatorul se misca foarte greu, asta daca abea deschid PC-ul. Daca merge 10 ore si mi se pune sa fac ceva in C4d, stau mult si bine la salvare.

Si tot nu am inteles, de care vrei?

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.