Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Ce conteaza ce procesor are ?

la socket.

Ce buget ai?

Ai putea lua acum unul cât de cât OK şi îl păstrezi la viitorul upgrade al PC-ului.

Posted

Omul a intrebat daca e normal zgomotul. Vezi sa fi cerut alte sfaturi ?

Ce viitor upgrade pe LGA 775 ?

@MihaiFlorin: daca esti din Bucuresti, iti pot da coolerul meu original de la vechiul E8600 contra unei sume modice pentru deranj. Este nou, nu l-am folosit niciodata.

Posted

Omul a intrebat daca e normal zgomotul. Vezi sa fi cerut alte sfaturi ?

Ce viitor upgrade pe LGA 775 ?

@MihaiFlorin: daca esti din Bucuresti, iti pot da coolerul meu original de la vechiul E8600 contra unei sume modice pentru deranj. Este nou, nu l-am folosit niciodata.

Deocamdata nu ma gandesc la vreun viitor upgrade , si nu cred ca va fi prea curand.

Posted

De ce eşti aşa de răutăcios în vorbe?

Coolerele mai scumpuleţe (peste 50-70 lei) suportă alte socketuri la care se poate face upgrade (1155 de exemplu).

Nu sunt rautacios, n-am nimic cu tine coane. Ti se pare. :)

Nu e cazul sa raspunzi la niste intrebari pe care nu le pune nimeni.

O suporta si alte socketuri, dar Mihai nu a pomenit nimic de upgrade, deci nici de viitoarea platforma care s-ar putea sa fie incompatibila cu solutia ta.

In general, e bine sa raspunzi cand esti intrebat.

• Moderators
Posted

Da, dar acest forum nu-i chiar aşa de serios precum altele mai mari (exemplu: softpedia unde te ard cu regulile de naiba te ia). Mai glumim, off-topic (în limita bunului simţ, logic), etc.

Posted

Asta ce vrea sa insemne? Un lucru e cert: NU SUNTEM Softpedia, un forum plin de imbecili, de altfel.

Regulile stricte sunt pentru 'tarzi. Bunul simt e pentru oamenii cu cap.

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

Softpedia, un forum plin de imbecili, de altfel.

ok ok gata cu off-topicu.

P.S. Aş da edit în locul tău. şi gaby e membru softpedia.

• Moderators
Posted

Dane, ţi-l dau pe al meu ca să vezi cât de silent e (la 6000 - 7000 RPM) :((.

ON: ai putea încerca şi http://www.pcgarage.ro/coolere/arctic-cooling/alpine-11-pro-rev2/ .

Cel puţin, când îl cureţi de praf, desfaci doar 2 şuruburi şi gata. Nu te mai chinui cu sistemul handicapat de prindere de la intel de la 775 încoace decât atunci când îl montezi.

• Moderators
Posted

Eu vorbeam de altceva. Nu-i chiar asa de simplu sa desfaci un ventilator, axul ala are si el rolul lui, sensibilitatea lui, trebuie uns dupa ce e curatat. E un proces minutios mai ales ca alea dinauntru sunt micute.

Posted

Multumesc tuturor !! Am schimbat coolerul. Acum nu-mi vine sa cred ca am folosit o astfel de rajniță :)) Pai asta care l-am luat toarce de zici ca nici nu exista .

Multumesc Dan O pentru sfatul de a-l schimba . Chiar era nevoie dar eu nu-mi dadeam seama obisnuindu-ma cu zgomotul :)) In sfarsit pot sa aud pasarelele la fereastra :)))

Multumesc si lui Courage pentru modelele de coolere . Am ales tot de la Arctic Cooling dar modelul asta http://www.marketonline.ro/coolere/cooler-arcticcooling-freezer-11-lp .Imi era putin frica sa nu se potriveasca din cauza placii de maza cam micute , dar a intrat la fix.

Iata si diferenta , de la cer la pamant zic eu ...

http://www.youtube.com/watch?v=C2t2EkhYSNo

Aaa si sa va spun si gradele..Pai cu cel vechi aveam intre 46-50 , iar cu asta nou am 28-33 , deci cu 10 grade mai putin.

Procesorul este un Core2Duo E8400 3ghz.

Posted

Din experienţa unui coleg: să nu-ţi prinzi degeţelele acolo. Se va lăsa cu sânge.

Nu glumesc.

OverClock ai încercat?

Nu si nici nu ma încantă sa-i fac. Performanta care o are acum e mai mult decat suficienta pentru mine. Imi merg filme HD , Nu a fost joc care sa nu-mi mearga. Asa ca nu are rost sa-i fac overclock..

• Moderators
Posted

Nu si nici nu ma încantă sa-i fac. Performanta care o are acum e mai mult decat suficienta pentru mine. Imi merg filme HD , Nu a fost joc care sa nu-mi mearga. Asa ca nu are rost sa-i fac overclock..

Am zis în caz că ţi se pare că merge greu, deoarece văd că mai toată lumea face overclock la 775.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.