Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. Nu stiu daca este tocmai cea mai potrivita categorie pentru problema mea, dar m-am pierdut printre atatea..deci daca nu este rog un moderator sa mute topicul. Sa trecem la subiect :

De ceva timp majoritatea video'urilor, atat pe youtube,vimeo etc , cat si in bsplayer si alte programe, imi folosesc procesorul 100%, motiv pentru care sacadeaza, sunetul se distorsioneaza , dezastru total,deabia reusesc sa inchid programul / browserul respectiv. Si nu neaparat video-urile, ci si unele programe, daca le deschid mai multe odata, gen photoshop + browser,sau photoshop + bsplayer / winamp. Am mai vazut un topic cu aceeasi problema cu video-urile, dar nu ma ajuta cu nimic. Pana acum am reinstalat windows'ul, am formatat partiile.. am instalat , dezinstalat , reinstalat de sute de ori adobe flashul , degeaba...deja ma dispera x(( . Astept un raspuns. O zi buna :)

SUCCESS.The only place you'll find success before work it's in the dictionary.

Posted

ck23p.jpg

Dupa un video :

EIq2C.jpg

P.S - Sunt momente in care merge bine , si momente in care iti vine sa-l iei, sa deschizi geamul si sa-i faci cu mana.

Posted

Dupa ce am instalat windows'ul si am formatat partiile de unde sa mai fie si virusi? Am mai mutat unele fisiere din partiile care le-am formatat in C , dar nu cred ca au virusi. Dau un scan cu avira si revin :-?

Posted

Mdea , nu merge edit-ul la postul de mai sus, genial. :stinker:

r3cgm.jpg

Posted

Din printul de mai sus cu "Procesele" vad ca nu ai deschis nici macar Mozilla Firefox sau BS Player sau un alt program care sa necesite putere de procesare deci System Idle Process: 98 nu este asa ciudat. (System Idle Process = Cat de neutilizat este procesorul. Nu asta inseamna?) Dar "Dupa un video" pare putin ciudat...

• Upvote 1

Posted

Dar...De curiozitate ce procesor ai? Ai curatat carcasa de praf? Daca nu de tot macar cooler-ul. Sau niste pasta termica. Poate se incinge prea tare procesorul si deaia face asa (stiu din propria experienta cu aceasta "rasnita")

• Downvote 1

Posted

Dar...De curiozitate ce procesor ai? Ai curatat carcasa de praf? Daca nu de tot macar cooler-ul. Sau niste pasta termica. Poate se incinge prea tare procesorul si deaia face asa (stiu din propria experienta cu aceasta "rasnita")

Intel Pentium 4 3.00gHz . L-am curatat de praf, pasta nu mai am deloc pe procesor.. s-a dus.

HW monitor + BurnInTest. Fa un test de 15 minute si vezi daca primesti erori.

Revin.

Posted

Doamne, ce sunete pe BurnInTest.. prima data m-am speriat si l-am inchis :))

rjamI.jpg

Cred ca mi-a dat fail de la erorile alea.. optical disk

• Moderators
Posted

Pana la ce temperatura a ajuns in timpul testului ? (maxima procesorului).

Nu cred ca gh0st a gresit, stie el ce zice. Ai putea incerca sa rulezi pe html5 si sa vezi daca e vreo schimbare.

Daca zici ca nu ai pasta pe procesor..ar fi trebuit sa ti se opreasca in timpul testului, ca s-ar fi incins foarte tare.

Posted

Treci pe HTML5

http://www.youtube.com/html5

Am mai scris asta într-un topic și se rezolvă, cel puțin pe site-urile unde HTML5 este disponibil.

Am incercat asta si inainte, nu ma ajuta cu nimic, eu am probleme si in bsplayer sau alte programe, nu doar in browser.

Pana la ce temperatura a ajuns in timpul testului ? (maxima procesorului).

Nu cred ca gh0st a gresit, stie el ce zice. Ai putea incerca sa rulezi pe html5 si sa vezi daca e vreo schimbare.

Daca zici ca nu ai pasta pe procesor..ar fi trebuit sa ti se opreasca in timpul testului, ca s-ar fi incins foarte tare.

Nu am fost atent..

Posted

Hey !!! Nu te arunca in cap deodata sa cumperi pasta degeaba. Mai ruleaza un test tot de 15 min (eu recomand un timp mai mare) si uitate ATENT la temperatura PROCESORULUI. Daca temperatura nu depaseste un grad critic nu pera ai de ce sa te impacientezi asa tare, dar daca sunt destul de ridicate ai o mica problema si necesita pasta.

• Moderators
Posted

Claudix, nu cred ca stii despre ce vorbesti. Programul ala free.. nu te lasa mai mult de 15 minute la test. Iar daca e vorba de pc, nici nu-ti trebuie 15 minute ca temperatura sa ajunga la >90, cand deja e critic, iar in conditii normale, ar fi trebuit sa se stinga. Daca e pasta pusa original, atunci nu are de ce sa o schimbe (in conditiile in care temperatura in full load ajunge la ~70).

Apropo in setarile programului trebuie sa dai barile alea la 100% pentru ceea ce scanezi. Exclude optical drives si mai fac o data testul in full load.

Daca vrei..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.