Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Exact. De ce ? Daca e acelas pc, conexiune internet, acelas hosting, acelas forum ? Diferenta e mica , bineinteles...

Pentru ca pe o pagina sunt mai multe elemente care ingreuneaza load-ul unei pagini. Pe acelas principiu functioneaza si gif-urile. Diferenta e mica , pe pc-urile bune, dar la mine pe pentium 4-le meu virtual , diferenta e mai mare.

Posted

Ok, deci vad ca nu ma pot face inteles, si nu are rost sa continui. Sunt cu capu' , am baut absinth si vad zanite verzi.

Spuneti-mi care pagina se incarca mai repede ?

Asta:

SAU

Asta:

Am mai spus si o mai spun inca o data: nu compara un gif animat cu un clip YouTube embedded. Exemplul tau nu are relevanta pe topicul asta.

Tot ce trebuie ca omul sa stie in mare, se gaseste in postul #9.

• Moderators
Posted

Esti minunat! Am mentionat in penultimul post ca si video si gif merg pe acelas principiu, dar vad ca nu vrei sa citesti decat ce crezi tu ca trebuie. Diferenta este destul de mica, totusi..mai ales pentru astia mai emancipati cu high end si fibre. Poate fi observata doar la o pagina goala si una plina de avatare si semnaturi gif-uri animate de multi mega.

Un forum fara imagini se va incarca mult mai rapid decat un forum plin de imagini(fie jpg, gif png sau video), indiferent de sistem. Cred ca asta voi nu vreti sa intelegeti. Nu am spus ca daca Lus isi pune avatar animat de 5 mega ..eu ma supar si plec cu jucariile mele de pe forum..ca sunt eu un pretentios cu calculator slab, si nu vreau sa inteleg asta.

Posted

Am citit ce ai scris stai calm. :)

Nu sunt chiar atat de incredibil. O fi aceeasi conexiune, acelasi calculator, acelasi forum si acelasi hosting, dar clipurile YouTube embedded nu sunt hostate pe forum, ci tot la ei. Cred ca oricine isi poate imagina ce conexiuni si intarzieri suplimentare implica asta.

Edit: daca tot compari jpg, gif si png cu video in toata regula, eu strang taraba si ma mut pe alt topic. :)

Posted

Din cate vad, nu prea percutezi astazi. :))

In primul rand era vorba de imagini (poze), nu de video-uri.

Leaga-ti un server in reteaua locala, descarca un clip de pe YouTube, pune-l pe server si vezi care se incarca mai repede. Pe urma sa ne zici daca host-ul conteaza sau nu.

SAU

Vorbesti cu Gaby sa-ti dea o copie a forumului, ti-l pui pe serverul din reteaua locala, iti pui si clipurile de pe YouTube acolo, faci o comparatie si revii cu rezultate. :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.