Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut prieteni.

Am intampinat o problema.Cred ca am ars placa audio(defapt decat mufa verde)am o placa de baza m2v-mx se. Am lucraft la un amplificator si cred ca de la ala s-a ars.chestia este ca in driver mi-o gaseste daca am sau nu am jack-ul bagat.Ma rog asta este daca am ars-o pe aia verde.Intrebarea mea este daca pot sa o bag in cea albastra si sa o setez pe ea pt boxe.

Nu vreau sa pun boxele in front panel.

• Moderators
Posted

Mufa albastra e stereo in din cate stiu. Teoretic ar trebui sa mearga. Au fost cateva cazuri in care a mers. Vezi prin panoul de configurare daca poti comuta pe mufa albastra. Ar trebui sa fie optiune.

Posted

Mufa albastra este port de intrare. In consecinta n-o poti folosi pentru iesire.

Mai ai mufa portocalie pentru subwoofer/difuzor central si pe cea neagra pentru difuzoare spate. Mufe pe care nu ai vrea sa le folosesti pentru utilizarea de zi cu zi.

Albastru si rosu sunt intrari, deci ia-ti gandul de la ele. Ramai pe front panel.

Posted

Raziel, te contrazic.. depinde de soft si de placa, daca suporta.

Ti-o zic, pentru ca eu am gasit la mine ca te intreba ce ai conectat... si puteam sa pun boxele pe orice mufa, chiar si cea roz, si mergea. le-am incercat pe toate..

Dar da, daca nu-ti permite driveru' sau placa, nu merge... nu mai stiu ce am folosit..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Foarte ciudat ca merge la tine output pe mufa roz de intrare microfon. Am incercat pe 4 calculatoare diferite (moderne) si n-o pot configura altfel.

Cat despre aia albastra, am vazut ca se poate comuta in iesire in cazul 7.1, dar daca infig o pereche de boxe in ea nu se aude absolut nimic. Teste facute pe aceleasi sisteme.

In orice caz, daca as avea semnal, nu cred ca m-ar ajuta prea mult modul "Side Speaker" care se poate seta pentru mufa albastra in cazul in care am doar 2 difuzoare.

Mai astept feedback de la SerbanIonescu.

Edit: am gasit un computer cu placa Realtek ALC888 si confirm ca functioneaza iesirea si pe mufa albastra si pe aia roz.

Posted

"The Pink Mufa" este ocupata cu microfon :))

La audio codec scrie ALC883/ALC662

Alte ideii?

A si in bios cum trebuie sa fie bifat pt front panel HD audio sau AC97

Daca bifez HD Audio(cum este el de baza) nu mai merge front panel si daca bifez eu AC97 imi gaseste in Realteck ca am bagat ceva in mufa verde si in cea roz si nu este dar merge asa front panel.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.