Jump to content

Dupa Black Friday Urmeaza Cyber Monday. Premiera In Romania!


BuFnITZa

Recommended Posts

Se pare ca anul asta se importa sarbatoriile de la Americani. Dupa Black Friday, cand comerciantii au facut vanzari record, mai ales cei din IT, urmeaza Cyber Monday.

Cyber Monday este o zi in care toate magazinele online au reduceri pe toata durata zilei la comenzile efectuate pe internet. PC Garage este doar unul dintre magazinele care se afiliaza la Cyber Monday, oferind promotii din 4 in 4 ore. Nu stiu daca celelalte magazine online mari din Romania, eMag si evoMAG, participa la Cyber Monday dar eu nu vad vreun motiv pentru care sa nu participe.

cybermonday.png

Asa ca baieti, de la ora 0:00 pregatiti-va. Nu aveti de unde sa stiti ce promotie frumoasa se iveste.

Si eMag-ul participa la Cyber Monday dar cu niste promotii mai ciudate. evoMAG nu participa din pacate amanand participarea pe 5 decembrie pentru a onora comenzile facute de clienti in black friday.

              

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

Fără doar şi poate, fenomenul Black Friday s-a resimţit puternic şi în ţara noastră în data de Vineri, 23 noiembrie. Din fericire pentru români, undele magazine au decis să o ducă mai departe cu reducerile până duminică (adică azi). Ei bine, după această mare agitaţie cu Black Friday, se pare că va urma o nouă serie de reduceri cu ocazia zilei de Cyber Monday, luni. Magazinele perticipante ar putea fi aceleaşi cu ocazia Black Friday (Altex, Flanco, Domo, eMAG, PCgarage, evoMAG, Koyos, etc)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.