+robotboy Posted December 6, 2012 Report Posted December 6, 2012 Salutare, am un calculator mai vechi, a carui tastatura nu mai functioneaza prea bine (in sensul ca nu mai merg unele butoane din cauza ca a fost varsata o cafea pe ea). Am nevoie sa ma folosesc de optiunea Print Screen, si, bineinteles ca acest buton face parte dintre acelea care nu functioneaza, alaturi de Insert, Delete, Scroll Lock, Pause/Break). Exista vreo posibilitate de a face Print Screen, fara a schimba tastatura, si fara a instala vreun Soft Third Party? Multumesc! Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.
Solution gaby Posted December 6, 2012 Solution Report Posted December 6, 2012 Hehe, m-am aflat candva intr-o situatie asemanatoare. Iar, raspunsul care ar trebui sa te ajute este urmatorul: Start -> All Programs -> Accessories -> Accessibility -> On-Screen Keyboard sau Start -> Run -> osk.exe Ti se va afisa o tastatura virtuala, ca cea de mai jos, de unde vei putea folosi foarte bine toate butoanele tastaturii (inclusiv Print Screen): 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Moderators Courage Posted December 6, 2012 Moderators Report Posted December 6, 2012 Da, dar e bine să laşi tastatura într-o parte a ecranului unde nu ai nevoie de ea, deoarece se va găsi şi ea în print screen 1
gaby Posted December 6, 2012 Report Posted December 6, 2012 Corect. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Moderators Dan O. Posted December 6, 2012 Moderators Report Posted December 6, 2012 Sau iti instalezi un program numit ScreenHunter si setezi, alta tasta pentru print screen. In plus, cu acest program nu mai folosesti paint sau alte programe de editare imagini, cand vrei sa faci prtscreen doar la o anumita zona din desktop (o fereastra, o eroare, etc). 1
+robotboy Posted December 6, 2012 Author Report Posted December 6, 2012 Multumesc mult baieti! Varianta cu On-Screen Keyboard a fost suficienta. Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now