Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Bună ziua.

Deoarece suntem un forum IT, gaby, poţi adăuga în căsuţa membrului dintr-un subiect, un "PC Specs", şi dacă dă click pe ea, să apară acolo fiecare componentă a lui? Cum e pe forumul celor de la lab501 sau mygarage.

Adică:

tk9yH.png

Posted

N-as spune ca ideea e chiar rea, insa e putin cam greu de pus in practica (forumurile specificate de tine sunt vBulletin, si, probabil ca exista o astfel de modificare, ce face foarte usoara inserarea acelul camp), si, nu stiu in ce masura merita efortul deocamdata (pentru IPB nu am descoperit un astfel de hook, deci, trebuie facuta manual).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Defapt aceiasi discutie am avut-o acum cateva luni. Si ghici cine a venit cu ideea ca sa pui la semnatura. Daca nu gresesc chiar Pav a zis asta.

• Moderators
Posted

Defapt aceiasi discutie am avut-o acum cateva luni. Si ghici cine a venit cu ideea ca sa pui la semnatura. Daca nu gresesc chiar Pav a zis asta.

Nop, mai ţin minte ceva, dar nu am zis nimic de nicio semnătură ...

• Moderators
Posted

Asta e tot ce s-a discutat despre acest subiect. Nu vad niciunde vreo pomenire despre semnatura

O alta idee: adauga cateva randuri in profil si sa poti adauga configuratia, asa cum poti scrie ce OS (sistem de operare) ai si sa fie separat placa video, procesor, placa de baza eventual RAM, nu sa apara langa avatar ca ocupa mult, dar cand intri la profil la cineva sa vezi ce configuratie zice el ca are... poate asta ne va ajuta si la jocuri cand cineva zice daca ii merge sau nu.

Da....Dar configuratia sa fie detectata de CPU-Z, sau de alt program de acest gen, ca sa stim exact ce componente avem

gabriel, nu cred ca se poate asa ceva.. mai bine ar trebui sa zica fiecare ce vrea... daca respectivu nu vrea sa fie publica configuratria (in caz ca se poate detecta automat configuratia)

Bineinteles! Ma gandeam ca se poate face un script sau ceva de genul. Revin la acea propunere cu afisarea link-urilor, doar pentru membrii cu peste 5 postari! Ce ziceti?

PC Specs? (pe alte forumuri de specialitate IT aşa se cheamă)...

CPU Z poate arata prostii uneori, precum http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2407391 .

Da...Ceva de genul :-h

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.