Jump to content

Pareri Desenedublate.ro Site De Desene Animate

tdavid

Recommended Posts

Salut, de curand am redeschis un site pe care mi-l doream foarte mult, adresa siteului este www.desenedublate.ro , site-ul cuprinde o colectie de desene dublate in romana, seriale animate si multe alte materiale destinate copiilor. 

Site-ul este la inceput, vreau sa imi dati pareri si sugestii de prezentare, doresc ca pe acest site sa nu public nici un fel de reclama, nu doresc sa fac profit de pe urma lui.

Desenele sunt preluate de pe site-uri de video sharing, nu detin drepturi de autor.

O zii buna va doresc !

Salut, de curand am redeschis un site pe care mi-l doream foarte mult, adresa siteului este www.desenedublate.ro , site-ul cuprinde o colectie de desene dublate in romana, seriale animate si multe alte materiale destinate copiilor. 

Site-ul este la inceput, vreau sa imi dati pareri si sugestii de prezentare, doresc ca pe acest site sa nu public nici un fel de reclama, nu doresc sa fac profit de pe urma lui.

Desenele sunt preluate de pe site-uri de video sharing, nu detin drepturi de autor.

O zii buna va doresc !

Un simplu custom header, nimic atractiv. Există două puncte de vedere principale în definirea unui design, "bun" sau "rău", iar al tău intră la a doua categorie. Nu spun că designul trebuie să fie pe primul loc, dar tu nici content de calitate nu ai. Apropo, cum ai de gând să monetizezi site-ul? 

Site-ul este la inceput, l-am deschis de cateva zile, o sa-l promovez zic eu !

Nu doresc sa scot bani din acest site !

dacă e făcut pro bono nu trebuia să mai ceri o parere.

Poftim? rau? cei rau la situ ala? E site pentru copii, ce vrei? E simplu, dragutz.. nu e cel mai frumos, dar nu mi se pare rau.

Daca un motor de cautare a reusit sa faca atatia bani, cred ca gaseste si el o modalitate sa scoata banu de acolo..

Citeşte o carte de design şi o să vezi ce e rău. Compari un motor de căutare (sper că nu te referi la google) cu un site care are conţinut ilegal?!

Există două puncte de vedere principale în definirea unui design, "bun" sau "rău", iar al tău intră la a doua categorie.

Maestre, tu intreci limita bunului simt. In materie de design nu exista bun sau rau, frumos sau urat. Nu esti in masura sa dai verdicte, mai ales ca te raportezi la materiale cu continut la fel de subiectiv ca si parerile tale.

Ai lăsat link-ul aici pentru a primi review, dacă te deranjează încearcă să remediezi. Dacă e făcut pentru "aia mici" puteai să fii mult mai creativ şi să ţii cont şi de psihologia culorii.

Maestre, tu intreci limita bunului simt. In materie de design nu exista bun sau rau, frumos sau urat. Nu esti in masura sa dai verdicte, mai ales ca te raportezi la materiale cu continut la fel de subiectiv ca si parerile tale.

Să mă adresez la fel ca tine - Maestre, designul înseamnă comunicare, trebuie să transmită ceva. Există şi design bun, dar şi design rău, există utilizatori încântaţi de design, dar atraşi de conţinut, în cazul de faţă copii. Dacă vrei să vorbim despre tendinţe fresh, culoare, textură, layout şi compoziţie, anunţă-mă, sunt aici! :)