Jump to content

16 members have voted

1. 1. Cea mai mică notă primită de voi...

• 10
      0
    • 9
      0
    • 8
      0
    • 7
      0
    • 6
      1
    • 5
      1
    • 4
      2
    • 3
      2
    • 2
      7
    • 1
      2
    • 0
      1

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Care a fost cea mai mică nouă luată de voi în gimnaziu / liceu de până acum şi când / unde? :))

Încep eu: 4 la română (asta păţeşti când citeşti decameronul în loc de maitreyi)

Posted

nu v-ati copt inca.. liceul o sa va invete sa vedeti ce greu se obtine 5-ul

Eu nu-mi amintesc asa liceul >.< a fost el mai stresant de felu lui, dar nici sa zic ca ce greu obtineam 5 :))

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Cea mai mica nota? Hmm, 1 in teza la matematica in scoala generala (m-a prins profesoara cand am incercat sa deschid caietul sa ma uit dupa o formula).

Dupa aceea, a urmat o perioada de "tras" (invatat) ca sa iau note mari si sa nu raman corijent :)).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Mda... nasol la chimie cand profa taie tot fara sa se uite si pune 3, apoi ma duc cu lucrarea si ii spun ca nu a punctat tot si imi da 4 :-s sincer, lucrarea era de 6-7, fara sa copiez, doar ca nu le-am inteles ca profa ne "preda" lectia uitandu-se pe sus apoi zice sa luam singuri din carte si cand ne aduce testele e suparata ca nu stim, ce greu e sa fii profesor, nu? 

• Moderators
Posted

Dar nu e varianta asta in POLL.  :(

Am adaugat-o special pentru tine :).

gaby, daca tu furi pe fata, de ce mai ai pretentii ca noi sa fim cinstiti? nono.gif

• Upvote 1
Posted

1 sigur am luat la un seminar de Fundamente de Inginerie Electrica (mam chinuit sa imi iasa nota 2 la seminaru ala... aveam 8 la laborator si trebuia sa ai 5 media lor doar ca sa treci :D ). Insa 0 numi amintesc, o sa ma mai gandesc.. 

love is a verb
Love is a doing word

Posted

2 la engleza in a 9-a...  s-a suparat profa ca nu isi afcea lumea temele si eu unu mi le facea praf... dar macar le faceam. Ne-a dat de pe o zi pe alta 3 scriosi de facut si am facut doar 2 si a dat la toti 2 inclusiv mie desi de regula el faceam si atunci aveam mai mult de jumate din tema facuta.

• 4 weeks later...
  • Moderators
Posted

nu... m-o scos la tabla si era (-1)^n+2... am uitat de (-1)^n x (-1)^2 = (-1)^n x 1 = (-1)^n...

Macar am luat azi 10 la un test unde o fost note mici ...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.