Jump to content

Review Laptop Asus K55Vd-Sx438D


BestReview

Recommended Posts

Laptopul Asus K55VD-SX438D este un produs cu performante excelente, perfect pentru gaming sau orice tip de aplicatie consumatoare de resurse.
Asus K55VD-SX438D - un laptop ce poate fi folosit de studenti dar care nu dezamageste la capitolul gaming
Laptopul Asus K55VD-SX438D face parte din seria K55 si beneficiaza de ultimele tehnologii disponibile. Astfel putem spune ca este un produs modern, ce ruleaza fara nici o problema orice aplicatie disponibila momentan, dar cu siguranta va face fata si la aparitiile viitoare in materie de jocuri.
Ecranul acestui laptop este unul LCD LED de 15.6 inch cu rezolutia nativa de 1366x768p. Acest display reda imaginile cu o fidelitate impresionanta. Iluminarea LED asigura culori puternice si naturale, iar detaliile sunt evidentiate destul de bine.
Spuneam ca acest laptop beneficiaza de ultimele tehnologii. Aici se incadreaza procesorul Intel® CoreTM i7 3630QM cu o frecventa de 2400 MHz si o memorie cache de 6144KB. Acest model este unul dintre cele mai performante procesoare alea firmei Intel si asigura o putere de calcul foarte mare. Este construit cu ajutorul tehnologie de 22nm astfel desi ruleaza la frecvente foarte mari consumul de energie si caldura emanata sunt foarte mici.
Memoria RAM este de 4GB DDR3 si are o frecventa de 1600 MHz. Aceasta este mai mult decat suficienta pentru orice vreti sa rulati la ora actuala.

Puteti folosi laptopul Asus K55VD-SX438D pentru a rula cele mai noi jocuri
Laptopului Asus K55VD-SX438D vine echipat cu o placa video GeForce 610M de la NVidia. Aceasta dispune de o memorie dedicata de 2048 MB DDR3 ce ruleaza la o frecventa de 900MHZ. Desi nu este un model de top, aceasta placa video isi face foarte bine treaba. Din pacate nu permite rularea tuturor jocurilor la cele mai inalte detalii, insa nu am gasit pana acum o aplicatie ce nu functioneaza la detalii medii sau in cel mai rau caz mici.

Alte caracteristici
Laptopul Asus K55VD-SX438D mai beneficiaza de DVD RW, de o camera web de 0.3 MP si de un cititor de carduri.
In ceea ce priveste caracteristicile multimedia, surpriza vine din partea difuzoarelor. Produse de Altec Lansing si beneficiind de tehnologia Sonic Focus, redau un sunt foarte clar si puternic.
Din punctul de vedere al conectivitatii acest laptop multumeste pe toata lumea. Are port HDMI, VGA si RJ-45. De asemenea pentru a se conforma cu ultimele standarde are incluse si 2 porturi USB 3.0. Tehnologia wireless 802.11 b/g/n asigura viteze excelente de navigare.
Bateria laptopului Asus K55VD-SX438D este una Li Ion cu 6 celule. Aceasta asigura un timp de lucru destul de bun, avand o autonomie cuprinsa intre 3 si 5 ore.

Laptop-ul este dotat cu un sistem de racire excelent
Un capitol la care acest laptop ne-a surprins in mod placut este temperatura sa de lucru. Desi la o asemenea configuratie te-ai astepta ca temperatura de lucru sa depaseasca macar pragul de confort, cei de la Asus au reusit sa faca o treaba excelenta in aceasta privinta. Chiar si in momentul in care acest laptop este utilizat intens, nu se poate observa o temperatura ce ar putea afecta buna sa functionare.
Trebuie sa mentionez ca ventilatoarele sunt extrem de silentioase si design-ul excelent ajuta la evacuarea rapida a aerului cald.
  


 
Putem spune ca acest laptop este unul dintre cele mai vandute modele la ora actuala.

Mai multe pe: BestReview

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.