gaby Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 Cu ajutorul unui script creat de John Kline, si putin modificat de mine am pus pe picioare un generator de meniuri pentru site-uri. Meniurile nu vor iesii la foarte mare inaltime, insa pentru incepatori este un inceput destul de bun zic eu. Tot ce trebuie sa faceti este sa generati meniul cu link-urile si descrierile dorite apoi sa generati codul pe care v-a trebui sa il introduceti in pagina dumneavoastra. Click aici pentru a lansa intr-o fereastra noua Advanced Menu Generator Ce parere aveti despre tool ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Rila Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Foarte mijto! Ni-l poti da si noua spre download sau vrei sa fie exlusiv pentru pct? Pc-helps-Toate intrebarile tale din IT au un raspuns,raspunsul il gasesti la noi!
gaby Posted July 18, 2008 Author Report Posted July 18, 2008 Daca ati putea pastra link-ul din footer, catre pct, ar fi super... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Rila Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Eu unul as pastra linkul daca mi-ai da si mie scriptul,altfel nu am ce sa pastrez Pc-helps-Toate intrebarile tale din IT au un raspuns,raspunsul il gasesti la noi!
gaby Posted July 18, 2008 Author Report Posted July 18, 2008 Pentru cei ce se multumesc cu un iframe, aveti codul ce trebuie introdus pe pagina respectiva mai jos: <body bgcolor="#edeeec"> <center><IFRAME name=pctroubleshooting.ro src='http://pctroubleshooting.ro/generatoare/advancedmenugenerator.html' width=100% height=1020 frameborder=0 scrolling=no><br /> </IFRAME></center> </body>[/code] Rila, ai un PM. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Rila Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 L-am vazut, multumesc frumos! Pc-helps-Toate intrebarile tale din IT au un raspuns,raspunsul il gasesti la noi!
aligaby Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Vedeti si acet tool pentru creat meniuri: open cube Vitrine frigorifice orizontale si verticale de refrigerare si congelare Parchet din lemn masiv exotic
class_dismissed Posted July 29, 2011 Report Posted July 29, 2011 Vedeti si acet tool pentru creat meniuri: open cube Foarte tare tool-ul. erp romania
DanielNita Posted September 16, 2011 Report Posted September 16, 2011 Simplu script dar util. Ceva asemanator am folosit pentru a genera o bara de navigare pe care am inserato mai tarziu in platforma blogspot...Poate mai trece putin un webdeveloper prin script si adauga 10-15 imagini (bg color/mouse over...) ar fi superb. Succes in continuare. 1 css-mfc-profiledesign-xpro
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now