Jump to content

Brazilia Va Avea Un Iphone Cu Android!


Alxit Magazin-Online

Recommended Posts

Apple deține toate drepturile pentru numele iPhone și acest lucru nu fusese contestat până acum, dar se pare că acest lucru nu mai este valabil în Brazilia.
Organismul judiciar care se ocupă de drepturile de proprietate din Brazilia a hotărât că Apple nu are drepturi exclusive pentru marca iPhone în aceasta țară.
Decizia a fost luată după ce Apple a intrat într-o dispută cu Gradiente, o companie din Brazilia care a înregistrat numele pentru prima oară in 2000, cu mult înainte de lansarea iPhone-ului de la Apple în 2007.
Compania americană va putea să folosească în continuare numele în Brazilia, dar nu va putea să îl dețină în exclusivitate. Acest simplu fapt va deschide o ușă pentru Gradiente care își va lansa propriul iPhone bazat pe Android, la sfârșitul acestui an.
Brazilia devine astfel prima țară care va avea telefoane denumite iPhone, dar care vor avea un sistem de operare Android.

post-31100-0-24282700-1360826647_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

 • Moderators

Wait wait wait

 

"o companie din Brazilia care a înregistrat numele pentru prima oară in 2009, cu mult înainte de lansarea iPhone-ului de la Apple în 2007."

 

Deci, brazilia l-o inregistrat in 2009 iar Apple in 2007. De cand 2009 e cu "mult inainte" de 2007?

Link to comment
Share on other sites

Wait wait wait

 

"o companie din Brazilia care a înregistrat numele pentru prima oară in 2009, cu mult înainte de lansarea iPhone-ului de la Apple în 2007."

 

Deci, brazilia l-o inregistrat in 2009 iar Apple in 2007. De cand 2009 e cu "mult inainte" de 2007?

bun! Bravo

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By Lau
   Nu ma lasă să schimb regiunea deoarece am în apple store 0.01€ :)))) si zice ca trebuie sa ii consum ptr a putea schimba regiunea.
   No ce sa fac acuma? Aștept răspunsul unui expert nu copil.
  • By computerblogro
   Circulă pe net niște notificări false în limba română, care spun că v-a fost accesat contul și că trebuie să reintroduceți datele personale pentru a avea acces la cont. 
   Evident că link-urile trimise de ei nu au legătură cu Facebook sau Apple. Sunt făcute special pentru a fura date de acces.
   După cum știți, puteți seta pe conturile importante protecția second-step, accesul nu va mai fi permis chiar dacă au numele de utilizator și parola. 
   Există și un ghid de protecție pentru contul de Facebook aici.


  • By +robotboy
   Salut, iPhone 7 (sau vreun alt model de iPhone) suporta cumva incarcarea wireless precum modelele din gama S sau Note de la Samsung?
   Pe site-ul oficial nu am gasit informatii in acest sens. Totusi, pe YouTube am vazut ceva improvizatii pe care daca le faci spun autorii filmuletelor ca poti sa iti incarci wireless iPhone-ul.
   Eu sunt interesat daca exista solutii oficiale in ceea ce priveste incarcarea wireless, sau nu este o functie suportata de catre telefoanele celor de la Apple, deocamdata?
   Multumesc anticipat!
  • By +robotboy
   Salut, am o problema cu in iPhone 5. Nu se aude niciun sunet, ca si cum at fi dat pe silentios, iar cand folosesc butonul lateral responsabil de modul sunet/silentios, imi este afisata pictograma cu difuzorul si volumul tonului de apel, dar in loc sa scrie Suna scrie Sonerie - Casti. Desigur, iPhone-ul nu are conectate niciun fel de casti. Exista vreo setare in acest sens? Ma poate ajuta cineva sa rezolv aceasta problema sau trebuie dus intr-un service?


   Multumesc!
  • By +robotboy
   Salutari, exista vreo modalitate sa transfer contactele dintr-un iPhone 4 intr-un iPhone 6 fara utilizarea unui PC (iTunes)? Stiu ca pe Android se pot transfera fara probleme prin Bluetooth, insa pe iOS nu merge. Ma gandesc ca trebuie sa existe si in acest caz o solutie...
   P.S: Daca tot a venit vorba, de pe Android pe iOS se pot transfera contactele fara utilizarea unui PC/iTunes?
   Multumesc anticipat!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.